Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΩΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΣΙΑΛΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ


Σήμερα ο πραγματικός εχθρός των εθνικών κοινωνιών μας , είναι ένα σύστημα διακυβέρνησης και διακίνησης του χρήματος που ονομάζεται ΣΟΣΙΑΛΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ. Αυτό το σύστημα κατάφερε να συνενώσει , να συμφιλιώσει και να θέσει σε τάξη συνεννόησης και συνεργασίας , πρώην αντικρουόμενα ιδεολογικοπολιτικά ρεύματα.

Η σοσιαλίζουσα αριστερά , πρώην κομμουνιστές και κεντροαριστεροί συντρώγουν και συναγελάζονται με καπιταλιστές , φιλελεύθερους , κεντροδεξιούς και νεοφιλελεύθερους , υπό την εποπτεία των τραπεζιτών.

Σε αυτή την τερατώδη σύγκληση , οι αναρχικοί και οι ακροδεξιοί (δήθεν εθνικιστές πού κόλλησαν στις αντικομουνιστικές μνήμες του περασμένου αιώνα , όταν το στήριγμα του κομμουνισμού δηλαδή η Σοβιετική Ένωση , έχει μετεξελιχτεί σε υπέρμαχο του ρασοφόρου καπιταλισμού ) κρατούν τις λαμπάδες του συστήματος στην οργιαστική παννυχίδα του , όπου ο λαός ποτίζεται με το όπιο παρηγορητικών παραστάσεων για να λησμονεί τις αλυσίδες του, ενώ η διαφθορά και η έκπτωση του πολιτικού ήθους σε πελατειακή συναλλαγή , αναγορεύουν κτηνώδης συμπεριφορές σε πρότυπα βίου.

Απέναντι σε αυτή τη παρακμιακή κατάσταση μόνο ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ θα μπορούσε να ενσαρκώσει το όραμα μιας ελληνικής πολιτείας που εντός της θα επανέβρει ο άνθρωπος τους ιερούς δεσμούς του με το ΑΊΜΑ και τη ΦΥΣΗ .

Μια πραγματική επανάσταση που θα έρθει μέσα από την πεφωτισμένη δράση ως καθοδηγητική και απελευθερωτική δύναμη του λαού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου