Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Η Μητέρα Γη γεννά ακόμα Έλληνες Άνδρες.

Καταδρομέας Μανώλης Μπικάκης: Παρών!!!

Ανάμεσα στους βράχους που γέννησαν τους Παλλήκαρους της Κρήτης, με τους χωριανούς του όλους κοντά του, στο χωριό του, το Αμύγδαλο του Ηρακλείου, ανήμερα του Σταυρού, τελέσθηκε το μνημόσυνο του Λιονταριού της Κρήτης, Καταδρομέα Μανώλη Μπικάκη.

Μπροστά στο μνήμα του Ήρωα, οι συγχωριανοί του, οι συγγενείς του και οι Πατριώτες του Πατριωτικού Μετώπου, υποκλίθηκαν και προσκύνησαν τη μεγαλοσύνη του. Δίνοντας όρκο με τη ζωή τους, πως θα ακολουθήσουν την εντολή του, σε τούτους τους «άμοιρους καιρούς» για την Πατρίδα και τον Λαό μας.

Τα λόγια, δεν είναι ικανά να αγγίξουν τις υπερβατικές στιγμές που έζησαν οι προσκυνητές του, με τη ψυχή του Μανώλη, να χαϊδεύει, όπως είπε ο Παπάς του χωριού, τις κεφαλές τους. Μόνο η ψυχή των νέων παιδιών, συγχωριανών του Μανώλη, με τη Λύρα, το Λαούτο και τη φωνή τους, έστειλε στον ουρανό το μήνυμα, για να ακουστεί σε ολάκερη την οικουμένη, όπου υπάρχει ελληνική ψυχή: «Εμέ δεν με φοβίζουνε, του κάτω κόσμου οι τόποι, γιατί με περιμένουνε οι δικοί μου ανθρώποι…»

Δείτε το βίντεο του εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου