Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Ιουδαϊκό ελλαδικό κρατίδιο: ''Η Θεσσαλονίκη είναι η δεύτερη Ιερουσαλήμ''

Η δήλωση έγινε στο γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, βράδυ Τρίτης 20 Σεπτεμβρίου 2011, σε εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο... μεγαλοεπιχειρηματίας Τζον Κατσιματίδης και Εβραίοι ραβίνοι-πολιτικοί. Στο γενικό Προξενείο της Ελλάδας, γίνονται συχνά εκδηλώσεις γιά ισραηλινα- εβραϊκά θέματα (Ολοκαύτωμα κ.ά.) αλλά σπάνια για ελληνικά. Στην εκδήλωση παρόντες συνολικά 18 Αμερικανο-'Ελληνες και περίπου 70 Αμερικανο- Ισραηλινοί. Με την ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον GAP και τις στενές σχέσεις του -με υπόδειξη της Ουάσιγκτον- με το εβραϊκό λόμπι στις ΗΠΑ (που τον θεωρεί ''ως τον καλύτερο φίλο του Ισραήλ στην Ελλάδα'') άλλαξαν πολιτική και οι διπλωματικές αποστολές μας, οι οποίες, με εντολή από την Αθήνα, μετατράπηκαν άτυπα σε...προξενεία προβολής του Ισραήλ και χώρους εκδηλώσεων γιά το Ολοκαύτωμα.

'Οσον αφορά τον ολίγιστο και ως ''αρμόδιο'' σε ζητήματα Απόδημου Ελληνισμού (η διατήρηση της απάτης που λέγεται ''Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού'' το αποδεικνύει) υφυπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Δόλλη, δεν χρειάζονται σχόλια.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου