Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

45 εκατ. νεκροί για το “μεγάλο Άλμα προς τα Εμπρός”

Στόν κάθε νουνεχείς άνθρωπο είναι γνωστό ότι για τον κομουνισμό, ο οποίος επινοήθηκε και καθοδηγείτε ακόμη και στις μέρες μας από τους σιωνιστές, οι άνρωποι δεν αποτελούν καμιά αξία.
Οι άνρωποι για τους δημαγωγούς και τους γορλοπάνους του κομουνισμού είναι μόνο τα μέσα, είναι μόνο το υλικό για να επιτύχουν τους μαύρους σκοπούς που τους έχειτάξει η καπιταλιστική παγκόσμια ολιγαρχία.
Ο κομουνισμός, προσπαθώντας να συσσωρεύσει τον πλούτο στα χέρια των ολίγων διαχειριστών του κράτους και αγνοώντας το κάθε ανθρώπινο παράγοντα, γύνεται το τελειότερο δουλοκτητικό σύστημα.
Το τελειότερο, γιατί οι άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται την δουλεία τους.
Δεν είνι τυχαίο το γεγονός ότι όπου επιβλήθηκε ο κομουνισμός, ακολουθήθηκε οικονομικός μαρασμός και ακολούθος πείνα.


Τουλάχιστον 45 εκατομμύρια άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μέσα σε μόλις τέσσερα χρόνια το διάστημα 1958-1961 εξαιτίας του «Μεγάλου Αλματος προς τα Εμπρός» του Μάο Τσε Τουνγκ, εκτιμά ο βρετανός ιστορικός Φρανκ Ντίκφτερ, ο πρώτος ερευνητής που απέκτησε πρόσβαση στα αρχεία του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας.

«Ο αριθμός των ανθρώπων που εργάστηκαν, πείνασαν ή ξυλοκοπήθηκαν μέχρι θανάτου στην Κίνα μέσα σε αυτά τα λίγα χρόνια είναι τεράστιος… αν σκεφτούμε ότι κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου σκοτώθηκαν συνολικά 55 εκατομμύρια άνθρωποι. Ο αριθμός κατατάσσει τον “Μεγάλο Τιμονιέρη” στην κορυφή του μακάβριου καταλόγου των μεγαλύτερων κατά συρροή δολοφόνων της παγκόσμιας ιστορίας» λέει ο ιστορικός στην εφημερίδα «Τhe Ιndependent».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου