Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Ποιοι ελέγχουν ασφυκτικά την Βρετανία;


Μεταξύ Μίλιμπαντ και Κάμερον είχαν να επιλέξουν οι Βρετανοί….. Ποιοι είναι;


Μετά τις εκλογές στο κόμμα των εργατικών, που αντίπαλοι ήταν δυο αδέρφια εβραϊκής καταγωγής, ανήλθε στην εξουσία του κόμματος ο Εντ Μίλιμπαντ ένας εκ των δυο αδερφών που διεκδίκησαν την ηγεσία των Εργατικών μετά την παραίτηση του Γκόρντον Μπράουν.
 Δείτε τώρα ποιοι είναι τα αδέλφια που ελέγχουν το Εργατικό Κόμμα, το κόμμα που αντιπολιτεύεται τον Κάμερον.
Τα αδέρφια είναι Εβραίοι εκ Πολωνίας.

Παρ’ όλα αυτά η εκλογή του Εβραίου Εντ Μίλιμπαντ στην ηγεσία των Εργατικών δεν ήταν παρα το επιστέγασμα την εβραϊκής κυριαρχίας στην πολιτική της Βρετανίας.
Πριν μερικούς μήνες, τον Μάϊο, εξελέγη πανηγυρικά πρωθυπουργός της Βρετανίας ο επίσης εβραϊκής καταγωγής και Σιωνιστής Ντέϊβιντ Κάμερον.

Αναπληρωτής πρωθυπουργός του Κάμερον είναι ο Nick Clegg, επίσης εβραϊκής καταγωγής (χαζαρο-ιουδαίος), που μας θυμίζει την περίπτωση του δικού μας προσφάτως αναπληρωτή πρωθυπουργού του κ. Sa-Ragousi!
Την ίδια στιγμή στην Γαλλία Πρόεδρος είναι ο εβραϊκής καταγωγής Νικολά Σαρκοζί, στις ΗΠΑ ο Εβραίος μέντορας του Ομπάμα, Μίκβα, έχει δηλώσει οτι “ο Ομπάμα θα είναι ο πρώτος Εβραίος Πρόεδρος των ΗΠΑ και έχει εβραϊκή ψυχή”, ενώ την ίδια στιγμή Εβραίοι έχουν ανέβει στην εξουσία της Χιλής, στο Παναμά και στην οικονομία της Ονδούρας.
 Μην ξεχνάμε οτι Εβραίος Πρωθυπουργός οδήγησε την Ισλανδία σε πτώχευση.

Οι Διεθνείς Τραπεζίτες είναι όλοι Εβραίοι, ενω ο κορυφαίος τέκτων εν Ελλάδι Ραφαήλ Ντε Σιγούρα είναι επίσης Εβραίος.
Διαδώστε τις ειδήσεις για να αποκαλυφθεί η απάτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου