Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Ξυπνήστε και τσακίστε το πολιτικό σύστημα


Μας παραμύθιασαν τόσες δεκαετίες με υποσχέσεις για σύγκλιση με την Ευρώπη, μας υποσχέθηκαν καλύτερες μέρες, μίλησαν για βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης... Και τελικά το μοναδικό πράγμα που καλυτέρευσαν είναι το δικό τους βιοτικό επίπεδο, τους μισθούς τους, την ασυλία τους. Ο λόγος για τους "εθνοπατέρες" μας και τα κόμματά τους, αυτούς που συντηρούσαν τόσα χρόνια το οικοδόμημα της εν Ελλάδι δημοκρατίας, ενός σαθρού και σάπιου από τις ρίζες κράτους, του πιο αποκρουστικού κράτους στη σύγχρονη ελληνική Ιστορία.
Προσχεδιασμένα ήρθαν να μας πουν ότι έρχεται το τέλος μας, και μετά να μας "σώσουν" σε μια νύχτα, υπογράφοντας την καταδίκη μας, την δήμευση της Ελευθερίας μας και την αρπαγή της Ζωής μας. Εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας δεν έχουν πλέον ελπίδα. Δεν ζουν, μονάχα περιφέρονται. Άλλοι δουλεύουν χωρίς κίνητρο, χωρίς σκοπό, χωρίς νόημα. Κάποιοι άλλοι κάνουν υπομονή, μα όχι εμείς. Η υπομονή τελείωσε.
Σταματήστε να αναζητάτε λύση γύρω από το κατεστραμμένο πολιτικό σκηνικό και τους ολέθριους δημαγωγούς των κομματικών σχηματισμών. Σταματήστε να συντηρείτε το άθλιο πολιτικό σύστημα και τα καθάρματα που ζητούν από εσάς, ενώ ποτέ δεν σας έδωσαν τίποτα. Τα ΜΜΕ, η κυβέρνηση και η βουλή, καθώς και οι μηχανισμοί τους (αστυνομία, δικαιοσύνη, σύστημα), λένε πως είμαστε ένοχοι σε κάθε πράξη αντίστασης προς το καθεστώς, λένε πως κάθε αντίδραση πρέπει να περιθωριοποιείται. Ένοχοι όμως είναι όλοι αυτοί.
Κατέστρεψαν τα όνειρά μας και τα όνειρα των παιδιών μας, ξεφτίλισαν τις ελπίδες μας, μας γέμισαν απογοήτευση και οδύνη, βύθισαν ένα Έθνος στην χρεωκοπία. Την οικονομική, την κοινωνική, την ηθική και την αξιακή. Και έχουν ακόμα το θράσος να μιλούν για έξοδο από την κρίση. Θα νιώθουν ασφαλείς στα γραφεία τους και στις αίθουσες αποφάσεών τους, μα να ξέρουν, ότι ο Λαός θα έχει πάντα την τελευταία κουβέντα.
Ξυπνήστε και τσακίστε το πολιτικό σύστημα.
Και ίσως τότε γεννηθεί επιτέλους η Ελπίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου