Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Ελλαδικό κρατίδιο: κτηναλλοδαποί ληστές βίασαν ανήλικη Ελληνίδα μπροστά στα μάτια του πατέρα της

Όσοι δεν είστε «ρατσιστές», είναι καιρός να γίνεστε. Κατά τα άλλα το κυρίως πρόβλημα της «Ελλάδας» είναι τα «οικονομικά».

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Άρτας, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα, η είδηση του βιασμού μιας ανήλικης κοπέλας από 4 αλλοδαπούς και μάλιστα μπροστά στα μάτια του πατέρα της.
Ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν τέσσερις κακοποιοί, αλλοδαποί, εισήλθαν στο σπίτι από ανασφάλιστη πόρτα. Ο πατέρας που αντιλήφθηκε τους δράστες προσπάθησε να αντισταθεί, ωστόσο οι κακοποιοί τον ξυλοκόπησαν άγρια προκαλώντας του σοβαρά τραύματα. Στη συνέχεια οι αλλοδαποί δράστες άρπαξαν την κόρη του και τη βίασαν μπροστά του και οι τέσσερις κατ’ εξακολούθηση. Φεύγοντας, απέσπασαν όσα χρήματα υπήρχαν στο σπίτι, αντικείμενα, ποτά και τρόφιμα. Πατέρας και κόρη νοσηλεύονται στο νοσοκομείο σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ έχουν επιστρατευθεί ψυχολόγοι για να τους βοηθήσουν.
Πηγή: Newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου