Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΙΕΚΕΡΣΑΒΒΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ

Αν, ως παραλήπτης αυτού του μηνύματος δεν είστε Κερυνειώτης , δώστε παρακαλώ το μήνυμα στο φίλο σας , ή , το γείτονά σας, Κερυνειώτη. Σας ευχαριστώ.


Σας προωθώ το πιο κάτω μήνυμα επειδή πιστεύω ότι ο κ. Γιάννης Σιεκερσαββας έχει αποδείξει διαχρονικά, με την αντικατοχική του δράση, κόντρα στο κομματικό (και διζωνικό) κατεστημένο, ότι αξίζει την ψήφο των Κερυνειωτών (αλλά και την βοήθεια των μη Κερυνειωτών που θα μπορούσαν να προωθήσουν αυτή την πατριωτική υποψηφιότητα για την Δημαρχία της κατεχόμενης πόλης μας).

Μακάρι να αξιωθούμε να αποκτήσουν οι κατεχόμενες πόλεις μας, (αλλά και οι ελεύθερες), τέτοιους ακούραστους και ανένδοτους αγωνιστές της ελευθερίας.

Με εκτίμηση,
Πανίκος Ελευθερίου


ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΙΕΚΕΡΣΑΒΒΑΣ, ΚΕΡΥΝΕΙΩΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ

Με το πιο κάτω σημείωμα απευθύνομαι στον κάθε Κερυνειώτη με την έκκληση να μου δώσει την ευκαιρία. Η θέλησή μου για να υπηρετήσω είναι και δοσμένη και δοκιμασμένη. Τολμάτε την υπέρβαση που τόσο έχει ανάγκη η Κερύνεια και η ψήφος σας δεν θα πάει χαμένη.

14.11.2011

Αγαπητοί Συμπολίτες,


ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ
Κατέθεσα την ανεξάρτητη υποψηφιότητα μου για Δήμαρχος Κερύνειας, έτοιμος να συνεχίσω τον αγώνα για την απελευθέρωση της Κερύνειας απο την έπαλξη του Δήμου Κερύνειας. Δηλώνω παρόν στο Δημοκρατικό κάλεσμα για πλήρωση της θέσης του Δημάρχου Κερύνειας με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης οχι μόνο προς το Λαό της πόλης της Κερύνειας, αλλά ολόκληρης της κατεχόμενης Επαρχίας Κερύνειας. Η συνείδησή μου, μου επέβαλε να δηλώσω παρόν σε πλήρη ετοιμότητα για δουλειά. Είμαι στη διάθεση των Κερυνειωτών και προσφέρω τη δική μου επιλογή για εκλογή στη θέση του Δημάρχου:

·Για να συνεχισθεί και αναβαθμισθεί η λειτουργία του Δήμου Κερύνειας στην προσφυγιά

· Για τη συσπείρωση των Κερυνειωτών και την αναβάθμιση της εξυπηρέτησής τους στην προσφυγιά, με στόχο τη συντονισμένη προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων της καθημερινότητας.

· Για την εξύψωση του φρονήματος των Κερυνειωτών και την αποκατάσταση στη συνέίδηση του κάθε Κερυνειώτη την αυτοπεποίθηση οτι, η Κερύνεια δεν χάθηκε και η επιστροφή μας εκεί είναι προεξοφλημένη αφού εμείς συνεχίσουμε να αρνούμαστε το ξεπούλημά της, τόσο ατομικά , όσο και συλλογικά.

· Για να οργανωθεί συλλογικά , πιο δυναμικά και αποφασιστικά απο οτι μέχρι σήμερα, ο αναγκαίος αντικατοχικός αγώνας για την απελευθέρωση της Κύπρου και την επιστροφή μας στην κατεχόμενη πόλη και Επαρχία της Κερύνειας.

Πανέτοιμος για συνέχιση του αγώνα για την Κερύνεια απο την έπαλξη του Δημάρχου,

Ιωάννης Σιεκέρσαββας,Πρόσφυγας Κερυνειώτης ,Της οδού Γλαδστωνος 3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου