Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Συρία - Ρωσία. Ρωσία – Συρία. Ακόμα δεν έπεσαν.

Μια από τις πρώτες ειδήσεις που μπορεί να διαβάσει κανείς σήμερα είναι η παρέμβαση της «Ρώσικης» Ομοσπονδίας στα γεγονότα πέριξ της Συρίας.

Διαβάστε για τα S300 των «Ρώσων» στη Συρία εδώ και για το ναυτικό τους στόλο στο Ανατολικό Μεσόγειο εδώ. Δώστε προσοχή στο σημείο όπου οι «αναλυτές» και οι παπαγάλοι των ειδήσεων εξηγούν στους γκοήμ τους λόγους της παρέμβασης των Ρώσων στα γεγονότα της Συρίας.

Ας αφήσουμε τους καθεστωτικούς «αναλυτές» στη μιζέρια τους και ας αναρωτηθούμε: γιατί η «Ρωσία» δεν έκανε τίποτα για την Αίγυπτο, γιατί δεν έκανε τίποτα για την Λιβύη (προς «αναλυτές»: μήπως αυτές οι χώρες είναι λιγότερο σημαντικές στη Μέση Ανατολή από την Συρία;) , γιατί δεν κούνησε το δάκτυλό του ούτε όταν βομβαρδίστηκε από τους «δημοκρατικές δυνάμεις» μια χώρα των Σλάβων, η Σερβία.


Τα μάρμαρα του ζιγκουράτ της Κόκκινης Πλατείας έχουν προέλευση από την Μεσοποταμία, δηλ. την Συρία. Οι κατασκευαστές αυτού του όπλου επέμβασης στο ψυχισμό του ρώσικου λαού γνώριζαν καλά για την μεταφυσική σχέση της γης βαβυλώνιων με την γη των ρώσων. Ακόμα και οι λέξεις «ρωσία» και «συρία» ηχούν πανομοιότυπα. Υπάρχει δηλ. μια μυστικιστική σχέση μεταξύ των δύο χωρών.

Για αυτήν την σχέση είχε μιλήσει η Βαγγελία Γκουστέροβα (Βάγγα), η χαρισματική μάντισσα από την Βουλγαρία:

«Σύντομα θα έρθει από την Ρωσία η αρχαία διδασκαλία της λευκής αδελφότητας. Οι άνθρωποι με ρωτούν αν θα έρθει σύντομα. Όχι, Όχι σύντομα. Ακόμα η Συρία δεν έπεσε» (απόσπασμα από το βιβλίο του Κρασιμίρ Στοϊάνοβ «Η αλήθεια για την Βάγγα»).

Όπως βλέπουμε, σύμφωνα με την Βάγγα, οι αλλαγές σε όλο τον κόσμο θα έρθουν μετά από την πτώση της Συρίας και του ψευτοδημοκρατικού καθεστώτου της «Ρωσίας».

Αυτό το γεγονός γνωρίζουν καλά οι εξουσιαστές της «Ρωσίας» και θα κάνουν το παν για να μην συμβεί….

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στη μεταφυσική δομή του σύμπαντος. Το ότι οι εξουσιαστές τούτου του κόσμου γνωρίζουν πράγματα διαφορετικά από αυτά που πασάρουν στους γκοήμ, για να μην μπορούν αυτοί να λύσουν κανένα από τα προβλήματά τους, για μας δεν αποτελεί μυστικό.

ΓΕΝ.ΕΛ.

2 σχόλια:

  1. Great post, very informative. I wonder why the other experts of this sector do not realize this. You should continue your writing. I am sure, you have a huge readers’ base already! 토토사이트

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. My brother suggested I might like this website.
    He was totally right. This post actually made my day.
    You can not imagine simply how much time I had spent for this info!
    Thanks! 바카라사이트

    ΑπάντησηΔιαγραφή