Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΕΛ Ultras : Η φήμη των «πορτοκαλί» μέχρι τις ΗΠΑ


Σημερινό ρεπορτάζ της πασίγνωστης αμερικανικής ιστοσελίδας bleachereport.com με θέμα «Οι πιο τρελοί οπαδοί της Ευρώπης», συμπεριλαμβάνει τους φίλους του ΑΠΟΕΛ ανάμεσα στις 10 ομάδες με «τρελούς» οπαδούς.

Το δημοσίευμα:

«Δεν έχετε ακούσει για τον ΑΠΟΕΛ; Αν όχι, αυτό μπορεί να συγχωρεθεί. Αλλά να είστε σίγουροι πως αν ποτέ πάτε σε έναν από τους αγώνες τους ή δείτε τον μεγάλο αριθμό των οπαδών του που δίνει το ''παρών'' του στα εκτός έδρας παιχνίδια του Champions League, σίγουρα θα σας μείνουν αξέχαστοι.Είναι από την Κύπρο - γιατί όμως κρατάνε σημαίες της Ελλάδας; Λοιπόν, όπως συμβαίνει σε πολλούς Ultras στην Ευρώπη, η πολιτική και το ποδόσφαιρο είναι αλληλένδετα. Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ πιστεύουν αρκετά έντονα ότι η Κύπρος θα έπρεπε να είναι ενωμένη με την Ελλάδα και το καθιστούν αυτό αρκετά σαφές με τις επιδείξεις τους κατά τη διάρκεια των αγώνων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου