Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

2012: ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

Βοσκοί στην μάνδρα της πολιτείας
                      Οι λύκοι! Οι λύκοι!
Στα όπλα Ακρίτες! Μακρυά οι φαύλοι
                      και περιττοί
καλαμαράδες και δημοσκόποι
                     και μπολσεβίκοι
Για άδεια λόγια και για του
                     ολέθρου τα έργα βαλτοί


Τελευταία μέρα του 2011 σήμερα. Ενός χρόνου που έφερε θλίψη στη πατρίδα μας με το έγκλημα στο Βασιλικό , ένας χρόνος που πρόσθεσε νέες υποχωρήσεις στο εθνικό θέμα της αγγλο-τουρκικής κατοχής, υποχωρήσεις που ανοίγουν μια δυσοίωνη προοπτική και δρομολογούν επικίνδυνες εξελίξεις. Σε αυτή τη πορεία του ενδοτισμού προστέθηκε και η εξεύρεση του φυσικού αερίου στην κυπριακή ΑΟΖ , που όλα δείχνουν πως θα χρησιμοποιηθεί από το ενδοτικό πολιτικό κατεστημένο , ως κίνητρο για επιβολή της απεχθούς λύσης-διάλυσης της κυπριακής δημοκρατίας και μετάβασης στη διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία που θα δρομολογήσει την μαζική και ανεξέλεγκτη εξάπλωση των τούρκων σε ολόκληρη την Κύπρο.

Στο τομέα της οικονομίας , το πολιτικό κατεστημένο, κυβέρνησης και αντιπολίτευσης , οδήγησε το τόπο στα όρια της χρεοκοπίας , στηρίζοντας τα ολιγαρχικά συμφέροντα και το τέρας του δημοσίου και των ημικρατικών οργανισμών εις βάρος της οικονομίας της κοινωνίας και της παραγωγικής βάσης. Τα μέτρα που λήφθηκαν για να «σώσουν» την οικονομία είναι βέβαιο πως θα οδηγήσουν σε βαθύτερη ύφεση , σε αύξηση της ανεργίας και κατάρρευση της μικρής και μεσαίας επιχείρησης. Η ανάγκη του δανεισμού του κράτους από διεθνείς τοκογλύφους θα αυξηθεί και το χρέος θα φορτωθεί στις πλάτες του λαού και της κάτισχνης παραγωγής . Σε αυτή την οικονομική κατρακύλα το πολιτικό κατεστημένο θα ταΐζει το λαό με κουτόχορτο , δηλαδή με τη προσδοκία του πλούτου που θα προκύψει από την εξόρυξη του φυσικού αερίου. Ο λαός θα υποστεί ένα ανελέητο σφυροκόπημα αισχρής προπαγάνδας για να αντέξει τη πείνα του και το βάρος του χρέους .

Τα δεδομένα αυτά προδικάζουν την κατιούσα πορεία του ερχόμενου χρόνου. Τόσο στο εθνικό θέμα όσο και στο οικονομικό , θα έχουμε δραματικές εξελίξεις . Άκρως αρνητικό στοιχείο στις εξελίξεις θα είναι επίσης η ελλειπής άμυνα μας , απόρροια μιας συνεχούς απομάκρυνσης από τον εθνικό κορμό . Εάν δεν αναβιώσει και ενισχυθεί το ενιαίο αμυντικό δόγμα το ταχύτερο δυνατό, τότε η ασφάλεια της Κύπρου θα παραδοθεί στις αγγλικές βάσεις και το Ισραήλ με τραγικές συνέπειες για το μέλλον του κυπριακού ελληνισμού.

Ενώπιον αυτών των δεδομένων και των εντελεχών καταστροφικών εξελίξεων τους , οι εθνικιστικές εθνικοκοινωνικές δυνάμεις θα βρίσκονται στη πρώτη γραμμή του αγώνα για να κτυπήσουν τη προδοσία και να δείξουν το δρόμο της εθνικής αξιοπρέπειας , της αλλαγής και της απελευθέρωσης.

Σαν σήμερα το 1956 έπεφτε από σφαίρες τούρκων και προδοτών ο συμπολεμιστής του Αυξεντίου ,ήρωας Μιχαήλ Γεωργάλλας ψελλίζοντας μέσα στην ύστατη πνοή του «μάστρε μου πεθαίνω , ζήτω η Ελλάς!»

Με αυτή τη παρακαταθήκη θα σταθούμε απέναντι σας , τούρκοι και προδότες , για να ανακόψουμε τα σχέδια σας.

Εύχομαι το 2012 να είναι μια χρονιά πυρφόρων αγώνων.

Λουκάς Σταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου