Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Στα σκαριά πραξικόπημα τρόμου και αίματος…

Τα σπέρματα μιας θανατηφόρας ασθένειας αιωρούνται στην βαριά και νοσηρή πολιτική ατμόσφαιρα. Τα πουλιά πετάνε χαμηλά, όπως πριν από την θύελλα… Οι καθεστωτικοί μηχανισμοί και τα παρακρατικά τους όργανα κτυπούν τα πλήκτρα μιας καρναβαλικής πολυφωνίας προβοκατόρικων παιχνιδιών τρόμου και αίματος. Τα ιμπεριαλιστικά κέντρα της νεοταξικής εξουσίας σχεδιάζουν πυρετωδώς τη φρίκη μιας αλλοδαπής «πορτοκαλί εξέγερσης», για να προλάβουν και να αναχαιτίσουν την αυθεντική κοινωνική έκρηξη της λαϊκής οργής. Οι τρομοκρατικές και αιματηρές προβοκάτσιες αποτελούσαν πάντα μια ασπίδα του πολυπολιτισμικού καθεστώτος απέναντι στις επερχόμενες κοινωνικές θύελλες. Σήμερα η τρομοκρατία και οι προβοκατόρικες «εξεγέρσεις», τύπου «δεκεμβριανών», αποτελούν το προνομιούχο και «επιστημονικό» πολιτικό όπλο των καθεστωτικών μηχανισμών εναντίον των λαϊκών κινημάτων.

Το καθεστώς έχει έρθει σε δραματικό αδιέξοδο: Το κυβερνητικό οικοδόμημα των ανδρεικέλων καταρρέει με πάταγο και ταυτόχρονα η λαϊκή οργή κοχλάζει και είναι έτοιμη να εκραγεί και να σαρώσει, σαν θύελλα, τα κόμματα και τα αποκόμματα του καταρρέοντος παγκοσμιοποιημένου πολυπολιτισμικου καθεστώτος. Είναι τόσο βαθιά και δομική η κρίση και η σήψη του καθεστώτος που δεν μπορεί να βγει από αυτήν με ομαλές λύσεις. Στην φάση αυτή δεν υπάρχει κοινοβουλευτική διέξοδος. Ο δρόμος της εκλογικής απάτης έχει φράξει… Η μόνη διέξοδος για το καθεστώς είναι το ανοικτό πραξικόπημα. Μόνο με «ανωμαλίες» και εκτροπές «έκτακτης ανάγκης» μπορεί να επιβληθεί. Η αναγκαιότητα τέτοιων λύσεων γίνεται άμεσα επιτακτική για τις νεοταξικές δυνάμεις και τα όργανα του καταρρεόντος καθεστώτος:

α) Για να αναχαιτίσει την επερχόμενη κοινωνική θύελλα, να φιμώσει τον Ελληνικό λαό για ένα χρονικό διάστημα έως ότου ολοκληρώσει το έργο της διάλυσης της αμιγούς φυλετικά και πολιτισμικά ελληνικής κοινωνίας και το ίδιο να διασωθεί.

β) Για να αναπαλαιώσει τους μηχανισμούς της πολιτικής χειραγώγησης και εκλογικής απάτης: Ανακύκλωση της παλαιοκομματικής σαπίλας με «ανανεωτικές» ετικέτες, ανάδειξη νέων σχημάτων, «άφθαρτων» και «ανεξάρτητων» δήθεν πολιτικών… υπαλλήλων του σιωνιστοκαπιταλιστικού τραπεζικού συστήματος.

Να, γιατί λέμε ότι βρισκόμαστε στην κόψη του ξυραφιού των νέων συμφορών μας. Διότι σχεδιάζεται ανοικτή εκτροπή, πραξικόπημα «έκτακτης ανάγκης» και κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας»! Φυσικά τα πραξικοπήματα σήμερα δεν έχουν τις παλιές μορφές μιας ανοικτής στρατιωτικής δικτατορίας, δίχως αυτό να σημαίνει ότι τα υποκινούμενα στρατιωτικά πραξικοπήματα έχουν παντελώς εκλείψει.


Η νέα μορφή των «ανωμαλιών» και των πραξικοπημάτων της «έκτακτης ανάγκης» είναι οι προβοκατόρικες «εξεγέρσεις: Οι επονομαζόμενες «πορτοκαλί»! Στην Ελλάδα υπάρχει σε αφθονία το υλικό τέτοιων προβοκατόρικων εξεγέρσεων: Πέραν των χρήσιμων ηλιθίων (αριστεριστών) και των εθελόδουλων φιλελευθεροδεξιών, υπάρχουν τα στίφη των αλλοδαπών δούλων, οι ένοπλες συμμορίες τους και τα πολύ καλά οργανωμένα και άριστα εκπαιδευμένα (στην αμερικάνικη βάση του Κοσσόβου) ένοπλα αποσπάσματα. Οι στρατιές των τριτοκοσμικών λαθρομεταναστών που έχουν εισαγάγει, όλο αυτό το τεράστιο πλήθος των Ασιατών και Αφρικανών αλλοδαπών εξαθλιωμένων δούλων, δεν διακατέχεται μόνο από αγριότητα και φανατισμό, αλλά έχει συσσωρεύσει μέσα του, εδώ και πολύ καιρό, τεράστιο μίσος εναντίον της σάπιας ελληνικής κοινωνίας και το λαού της που πυροδοτείται καθημερινά από τα «αριστερά» δεκανίκια του συστήματος.

Αυτόν τον ψυχωτικό φανατισμό, την αγριότητα και το μίσος των αλλοδαπών θέλουν να αξιοποιήσουν οι μηχανισμοί της καθεστωτικής αιματοχυσίας και προβοκάτσιας για να προωθήσουν τους πραξικοπηματικούς στόχους τους και τα φρικώδη σχέδιά τους. Τα προμηνύματα αυτής της προβοκατόρικης, πραξικοπηματικής ανωμαλίας είναι πολλά. Η πλέoν πρόσφατη πολιτική αιχμή: Η οργανωμένη και καθοδηγούμενη από κρατικοδίαιτες ΜΚΟ, απεργία πείνας των αλλοδαπών καταληψιών της Νομικής. Το σχέδιο εδώ ήθελε τον θάνατο κάποιων απεργών πείνας, την δημιουργία «μαρτύρων», έτσι ώστε να κινητοποιηθούν τα ένστικτα του φανατισμού, της αγριότητας και του μίσους του «αγελαίου πλήθους» των αλλοδαπών στρατιών.

Οι αυξανόμενες «ομάδες κρούσης»: Είναι πλέον γνωστό ότι υφίστανται ένοπλοι θύλακες αριστεριστών σε ετοιμότητα και αναμένουν το «σύνθημα» για να αποτελέσουν τις πυροδοτικές εμπροσθοφυλακές της καταστροφής και του αίματος. Διασταυρωμένες πληροφορίες μιλούν Αμερικανούς πράκτορες οι οποίοι με το προσωπείο της Αλ-Κάιντα, οργανώνουν τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, ακόμα και για στρατιωτικά εκπαιδευμένα αποσπάσματα Αλβανών Κοσοβάρων που έρχονται κατά διαστήματα στην Ελλάδα έτοιμα να αναλάβουν δράση…

Η ιδεολογική και πολιτική πυροδότηση: Τα «αριστερά» κόμματα και τα επιδοτούμενα Μαντεία του αντιρατσισμού και αντιεθνικισμού που έχουν αναλάβει, εργολαβικά, το έργο της νομιμοποίησης των λαθρομεταναστών, της «καθοδήγησης» των απεργών πείνας και του πολιτικού ερεθισμού των αλλοδαπών «ενστίκτων»…

Η ηγεσία της συστημικής αριστεράς πρωτοστατεί σε αυτό το άθλιο και θλιβερό έργο της ιδεολογικής και πολιτικής προλείανσης του εδάφους, σε αυτό το μακάβριο σχέδιο της Νέας Τάξης. Όλα τα κόμματα και τα αποκόμματα, από κοινού με τα ΜΜΕ και ιδιαίτερα με το τηλεθέαμα παίζουν πάνω σε αυτό το μακάβριο έργο πολυφωνικά και διατεταγμένα: Ο καθένας στο ρόλο του…

Μέσα από μια τέτοια προβοκάτσια που άμεσα προωθούν οι καθεστωτικές δυνάμεις ετοιμάζουν το νέο πραξικόπημα της τρομοκρατίας και του αίματος το οποίο θα μας βάλει για αρκετό χρονικό διάστημα στον γύψο της «έκτακτης ανάγκης», στον γύψο μιας κυβέρνησης «εθνικής σωτηρίας» η οποία θα αναδείξει τους «νέους εθνάρχες», τους «νέους αρίστους-αρεστούς» και CIA… για να διασωθεί και να κερδοσκοπήσει για ακόμα μία φορά το παγκόσμιο σιωνιστοκαπιταλιστικό τραπεζικό σύστημα.

Μέσα εδώ είναι ενταγμένα, σαν αναπόσπαστα γρανάζια, τα «κινήματα» των λεγόμενων «ανεξάρτητων» («ανεξάρτητοι»: η νέα καθεστωτική σοφιστεία διότι «ανεξάρτητος» σημαίνει μη εξαρτημένος από το λαό και εξαρτημένος από τους «νονούς» του καπιταλιστικού τραπεζικού καθεστώτος).

Γι’ αυτό όλοι, παλαιά κόμματα, νέα κόμματα και «Ανεξάρτητοι», αφορίζουν τις κινήσεις του λαού και ιδιαίτερα αφορίζουν το να κατεβεί δυναμικά ο λαός στο δρόμο ούτως ώστε να πάρει τις τύχες στα χέρια του: Η μόνη διέξοδος και το μόνον μέσον αναχαίτισης των προβοκατόρικων παιχνιδιών…

Γι’ αυτό θορυβήθηκαν όλοι και άφρισαν εναντίον της λαϊκής κατάληψης της Πλατείας του Συντάγματος, αυτής της νέας αγωνιστικής μορφής κινητοποίησης… Ελπίζω μια μέρα να κατέβει ο λαός στο Σύνταγμα, εάν αυτό πραγματοποιηθεί γκρεμίζει όχι μόνο την κάθε κυβέρνηση των οποιοδήποτε ανδρεικέλων, αλλά και τα μακάβρια σχέδια των κομμάτων και των μηχανισμών προβοκάτσιας! Υποθάλπουν και πυροδοτούν όλοι την ξενοκίνητη αλλοδαπή πορτοκαλί «εξέγερση», αλλά κανένας δεν θέλει την ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ της Πλατείας Συντάγματος από τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, έστω για μια μέρα… διότι μόνον τότε θα δούμε αξιοσημείωτες ανατροπές.

Ζ.Α.
http://www.ediktyo.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου