Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Μερικές γραμμές από το βιβλίο ενός σιωνιστή θεατρίνου με ψευδώνυμο «Κώστας Σημίτης» ο οποίος παρίστανε τον «πρωθυπουργό της Ελλάδας».

Ας διαβάσουν τις παρακάτω γραμμές όλοι οι καλοπροαίρετοι (αν υπάρχουν βέβαια) «αναλυτές» και οι διάφοροι διαμορφωτές κοινής γνώμης, που προσπαθούν να «καταλάβουν» τις αιτίες της εθνικής και της κοινωνικής παρακμής της Ελλάδας. Ας καταλάβουν επιτέλους την εχθρική προς τον Ελληνισμό φύση αυτού του τερατουργήματος που το λένε «Ελληνική Δημοκρατία».


Το έτος 1992, ο κ. Σημίτης έγραψε και κυκλοφόρησε ένα βιβλίο με τίτλο “Εθνικιστικός Λαϊκισμός ή Ελληνική πολιτική”. Στην πρώτη έκδοση και στη σελίδα 75, διαβάζουμε τις θέσεις του κ. Σημίτη ως προς την ιδέα του Έθνους και ως προς την Ελληνική Χριστιανική παράδοση. Παραθέτουμε τη σχετική παράγραφο κατά γράμμα:

«Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ, ΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΗΧΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ. ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΠΟΥ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΝΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.»
Κωνσταντίνος Σημίτης
Μετέπειτα Πρωθυπουργός της Ελλάδος

antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου