Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Συνομωσία των ΜΜ«Ε» της Ανοικτής, Ανεκτικής και Δημοκρατικής κοινωνίας (τους)

Επτά τελικά οι νεκροί από την επίθεση στην Λιέγη. Τα ΜΜ"Ε" σιγούν επειδή ο δράστης είναι αλλοδαπός Μουσουλμάνος.


Υπέκυψε στα τραύματά του ένας 20χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά στη φονική επίθεση στη Λιέγη του Βελγίου.Ο 20χρονος φοιτητής είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι όταν ο 33χρονος δράστης της επίθεσης, ο Βέλγος μαροκινής καταγωγής Νορντίν Αμράνι, έριξε τρεις χειροβομβίδες και άρχισε να πυροβολεί το πλήθος στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Από τότε νοσηλευόταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, ενώ είχε βυθιστεί σε τεχνητό κώμα.Οι γιατροί δήλωναν ότι δεν είχε πιθανότητες να επιζήσει και σήμερα εξέπνευσε, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών του μακελειού σε 7, μαζί με το δράστη.Ο Αμράνι, ο οποίος ήταν γνωστός από παλιά στις βελγικές δικαστικές αρχές, σκότωσε δύο μαθητές ηλικίας 17 και 15 χρονών και ένα νήπιο 17 μηνών, ενώ τραυμάτισε 120 ανθρώπους προτού αυτοκτονήσει.

Η βελγική κοινωνία συγκλονίστηκε από την φονική αυτή επίθεση και η κυβέρνηση του Βελγίου ανακοίνωσε πως θα εξετάσει τη λήψη μέτρων για να αποφευχθεί η επανάληψη ενός παρόμοιου περιστατικού, ενισχύοντας κυρίως τους ελέγχους για βαρέα όπλα.

Για τους Ισλαμιστές τρομοκράτες κουβέντα τα λαμόγια της κυβέρνησης και των ΜΜ"Ε"! Αν ήταν Βέλγος ο δράστης και χτυπούσε αντί για Χριστουγεννιάτικη αγορά κανένα τζαμί ή καμία συναγωγή θα είχαμε άλλα από τους μεγάλους (ψευδό) Ανθρωπιστές Δημοκράτες  ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου