Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Η μάστιγα των αθίγγανων εξαπλώνεται σε κάθε γωνιά της χώρας, έχοντας την στήριξη ελλαδικού κράτους και της ιουδαιοχριστιανικής εκκλησίας.


Το βίντεο προέρχεται από τα γεγονότα του Ιουνίου του 2009 , από το χωριό Άγιος Ιωάννης του Δήμου Παρελίων της Κέρκυρας, όπου οι κάτοικοι συνεχίζουν να υποφέρουν από την μάστιγα των αθίγγανων.

Ένας ιδιοκτήτης παντοπωλείου επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο μπροστά από το κατάστημά του και λίγο έλειψε να χτυπηθεί από διερχόμενο αγροτικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν αθίγγανοι και περνούσε από το σημείο με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Καθώς ο σαστισμένος άνδρας διαμαρτυρήθηκε στον οδηγό του οχήματος, τρεις εξ’ αυτών κατέβηκαν και τον ξυλοκόπησαν. Όταν άλλοι κάτοικοι του χωριού προσπάθησαν να τον βοηθήσουν, εισέβαλλαν στο χωριό δεκάδες αθίγγανοι χτυπώντας όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν 5 άτομα, τα οποία διακομίστηκαν στο νοσοκομείο του νησιού. Δύο εξ’ αυτών, μάλιστα, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, με τραύματα στο κεφάλι.

Οι αθίγγανοι στην χώρα μας πολλαπλασιάζονται συνεχώς με τεράστιους ρυθμούς. Ενώ οι περισσότεροι Έλληνες με μεγάλη δυσκολία μπορούν πλέον να δημιουργήσουν οικογένεια με έστω και ένα παιδί, κάθε οικογένεια αθίγγανων κάνει συνήθως περίπου 5 έως 8 παιδιά και όλοι λαμβάνουν πλήθος από μηνιαία κρατικά επιδόματα και εδικές οικονομικές ενισχύσεις… Επίδομα “κοινωνικής πρόνοιας”, επιδόματα πολυτεκνίας, “εδικά επιδόματα” για την “προστασία ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων”, ενισχύσεις για την “ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας” κ.λ.π. Ταυτόχρονα νέοι καταυλισμοί δημιουργούνται συνεχώς, καθώς δεχόμαστε μαζική εισβολή χιλιάδων ακόμη “Ρομά” που εκμεταλλεύονται το άνοιγμα των συνόρων από την είσοδο της Βουλγαρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και προέρχονται από χώρες όπως η Βουλγαρία, τα Σκόπια, η Ρουμανία, η Αλβανία και η Τουρκία.

Και ενώ αυξάνονται τα περιστατικά με Ελληνόπουλα να λιποθυμούν από υποσιτισμό μέσα στα σχολεία, η Εκκλησία πληρώνει υποτροφίες για τα παιδιά των αθίγγανων και εν όψει Χριστουγέννων τους μοιράζει τεράστιες ποσότητες από παιχνίδια , ρούχα και τρόφιμα και τους χτίζει ακόμη και γήπεδα…





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου