Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Σπάστε την συνομωσία των ιουδαϊκών ΜΜ«Ε»: Η Ισλανδία είναι η πρώτη χώρα της Δυτικής Ευρώπης που αναγνώρισε την Παλαιστίνη.


Η Ισλανδία είναι η πρώτη χώρα της Δυτικής Ευρώπης που αναγνώρισε την Παλαιστίνη.

Το κοινοβούλιο της Ισλανδίας υπερψήφισε για την αναγνώριση της Παλαιστίνης ως ανεξάρτητου κράτους εντός των συνόρων που υπήρχαν πριν από το 1967.

Έτσι η Ισλανδία έγινε η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που τάχτηκε υπέρ της αναγνώρισης της ανεξαρτησίας της Παλαιστίνης.

Υπέρ της απόφασης αυτής τάχθηκαν 38 βουλευτές, 12 κατά και 13 βουλευτές απείχαν.

«Το κοινοβούλιο της Ισλανδίας ζητεί από το Ισραήλ και την Παλαιστίνη να καταλήξουν σε μια ειρηνευτική συμφωνία στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου και των ψηφισμάτων του ΟΗΕ, στο οποίο να αναγνωρίζεται όσο το Ισραήλ τόσο και η Παλαιστίνη ως ανεξάρτητα κράτη» τόνισε σε μια δήλωσή του ο υπουργός των εξωτερικών της Ισλανδίας.

Υπενθυμίζουμε ότι στα τέλη του Οκτώβριου η Παλαιστίνη έγινε μέλος της UNESKO, γεγονός μετά το οποίο οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και το Ισραήλ αρνήθηκαν να χρηματοδοτούν αυτόν τον διεθνή οργανισμό. Μετά από αυτές τις περικοπές η UNESKO αναγκάστηκε να περικόψει μερικά από τα προγράμματά της.

Η Παλαιστίνη έχει κάνει αίτηση για ένταξη στον ΟΗΕ, αλλά δεν έχει καταφέρει να εξασφαλίσει την υποστήριξη των εννέα μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας των οποίων οι ψήφοι απαιτούνται για την έγκριση του ψηφίσματος.

Δίκτυο Αυτόνομων Εθνικιστών Ουκρανίας

μετάφραση ΓΕΝ.ΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου