Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Γράμμα στον Λευκό άνθρωπο.


μετάφραση - επεξεργασία: Περσέα

Λευκέ άνθρωπε !

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σε ενημερώσουμε ότι η φυλή σου είναι καταδικασμένη σε αφανισμό.

Εμείς, οι διάφορες μάζες του Τρίτου Κόσμου από Αφρική, Ασία, Νότια Αμερική και Μέση Ανατολή, έχουμε δηλώσει ότι η πλήρης επιτυχημένη πορεία σου στον πολιτισμό όπως η ανακάλυψη της νέας τεχνολογίας, η δημιουργία κυβερνήσεων, η προώθηση της καλής θέλησης, η σίτιση μεγάλου μέρους του κόσμου, η ειρήνη και η ευημερία , μας έχει κάνει ζηλιάρηδες και προσβεβλημένους.

Εμείς, το 92% του παγκόσμιου πληθυσμού, έχουμε την αίσθηση ότι δεν μπορούμε πλέον να αποδεχθούμε την διαφορά μεταξύ της επιτυχίας της κοινωνίας σου και τις αποτυχίας της δικιάς μας. Η λύση αυτής της ανισότητας πρέπει να είναι προφανής σε όλους τους ενδιαφερομένους.

Έχουμε την πρόθεση να εισβάλουμε στα εδάφη των πατέρων σου, σπιθαμή προς σπιθαμή, και έχουμε την πλήρη υποστήριξη των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των κυβερνήσεων, των πανεπιστημίων και τους οργανισμών επιβολής του νόμου. Ενώ εμείς προσωπικά, δεν ελέγχουμε καμιά από αυτές τις οντότητες, αλλά επωφελούμαστε από το σύστημα αυτό δεκαετίες τώρα καθώς και από ένα είδος «πέμπτης φάλαγγας», που λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής κουλτούρας, των ακαδημαϊκών και των μέσων ενημέρωσης.

Με την φυσική εξέλιξη της χώρας σου είναι πολύ σημαντικό για τις προσπάθειες μας κάποιοι να σε αποτρέψουν από τον έλεγχο όλων αυτών των δομών , οι οποίες έχουν κατασκευαστεί και συντηρούνται από εσένα τον τελευταίο αιώνα. Πράγματι, αν δεν το κάνουν αυτοί, κανένα από τα σχέδια μας δεν θα πετύχει.

Μέσα από την προσεκτική παρακολούθηση και την διαχείριση των σχολείων, των πανεπιστημίων, των μέσων ενημέρωσης, του Τύπου, οι κυβερνήσεις κατάφεραν να πείσουν το μεγαλύτερο μέρος των συμπατριωτών σου, ότι κάθε αντίσταση είναι όχι μόνο μάταιη αλλά και ανήθικη, βάρβαρη, ή ντροπή και ανάξια σκέψης για το ίδιο το άτομο. Θα μετατραπεί η ιδέα του αγώνα για Ταυτότητα σε μια πραγματική αμαρτία στο μυαλό σχεδόν κάθε λευκού άνθρωπου. Εν συντομία: θα πείσουν όλους τους ανθρώπους ευρωπαϊκής καταγωγής, ότι η φυλετική αυτοκτονία είναι καλύτερη από τον «ρατσισμό» …

Με αυτόν τον τρόπο θα ανοίξουν τα σύνορα όλων των λευκών εθνών στις ζοφερές μάζες μας, θα ανοίξουν οι πύλες των εθνών στο έλεος της εισβολής μας, και θα πείσουμε το κοινό ότι «η φυλή δεν έχει καμιά σημασία». Θα εισαχθούν στο σύστημα της νομοθεσίας σας νόμοι κατά της «ρητορικής μίσους» και τα «εγκλήματα μίσους» και θα τιμωρεί το σύστημα εκείνους τους λίγους λευκούς που θα μπορούσαν να αντιδράσουν , λόγω της σταδιακής υποβάθμισης των κοινωνιών και των πολιτισμών τους.

Υπάρχει μια φυλή, η οποία είναι σε φυλετική συνοχή και πλήρη συνείδηση ​και είναι πολύ πιο δυνατή από κάθε άλλη φυλή, κρατάει στον έλεγχο της όλες τις εφημερίδες , τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης , τις τράπεζες τα χρηματιστήρια και τις κυβερνήσεις

Επειδή έχει τέτοιο πλήρη έλεγχο των μέσων ενημέρωσης και της προπαγάνδας, είναι στην καλύτερη δυνατή θέση για να διαδώσει την εχθρότητα εναντίον του Λευκών λαών της Ευρώπης και της Αμερικής, υποκινώντας τις μειονότητες κατά το μεγαλύτερο μέρος τους: Μαύρους ενάντια στους Λευκούς, Ασιάτες ενάντια στους Λευκούς, Άραβες ενάντια στους Λευκούς, Ινδούς ενάντια στους Λευκούς, κλπ, κλπ.

Αυτό γίνεται δεκαετίες τώρα λόγω της πλύσης εγκεφάλου από τα πρώτα χρόνια του σχολείου, με την παρουσίαση του Λευκού όχι ως δημιουργού ενός μεγάλου πολιτισμού ή αξιοθαύμαστου ηγέτη του ελεύθερου κόσμου, αλλά με τον στραβό και εντελώς προκατειλημμένο τρόπο που τον εμφανίζει ως δήμιο ή ιμπεριαλιστή αποικιοκράτη και δολοφόνο που όταν θα συναντήσει τον πρώτο μη λευκό στο δρόμο τους τάχα θα τον εξαφανίσει … Αυτή η πλύση εγκεφάλου, ενσταλάζει μια αίσθηση του «ενόχου λευκού», το οποίο είναι εξαιρετικό και ιδιαίτερα χρήσιμο για τον έλεγχο της κατάστασης.

Η προώθηση της ομοφυλοφιλίας, της πορνογραφίας, η πορνεία, τα ναρκωτικά, το διαζύγιο, ο ηθικός σχετικισμός, ο αθεϊσμός, ο μαρξιστικός τρόπος σκέψης, ο έλεγχος των όπλων, ο «αντιρατσισμός» και τα «ανθρώπινα δικαιώματα» είναι το μεγαλύτερο όφελος αυτής της φατρίας.

Έτσι, υπό το φως των γεγονότων οι λευκοί θα είναι κοινωνικά, ηθικά, ψυχικά, πνευματικά ακόμη και νομικά ευνουχισμένοι, Εμείς, οι αμέτρητες μάζες του τρίτου κόσμου, που θέλουμε ότι έχετε, πρόκειται να καταστρέψουμε την προηγμένη κοινωνία σας, τις αμόλυντες και «καθαρές» γειτονιές σας στην πόλη και θα ληστεύουμε τη χώρα σας από ότι αξίζει.

Έχουμε την πρόθεση να απαιτήσουμε το δικαίωμα να δημιουργήσουμε εκκλησίες, τζαμιά, συναγωγές και για όλους τους άλλους θεούς ανάλογους χώρους . Θα βεβαιωθείτε ότι οι γιορτές και οι διακοπές μας θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας ενώ εσείς θα διαγράφεστε από την ιστορία.

Θα απορροφάμε από τον προϋπολογισμό σας τις κοινωνικές παροχές, τα κουπόνια τροφίμων και όλες τις άλλες διαθέσιμες μορφές κοινωνικής υποστήριξης. Στο σχολείο των παιδιών σας, να αλλάξετε τη γλώσσα στην οποία γίνονται τα μαθήματα, θα δημιουργήσουμε τις συμμορίες του δρόμου για να τρομοκρατήσουμε και να διώξουμε την οικογένεια σου, θα κλέψουμε, θα καταστρέψουμε, θα τρομοκρατήσουμε και με την βία θα σου πάρουμε αυτό που θέλουμε. Το γεγονός είναι ότι τα πάντα είναι σε βάρος σου, δεν μας νοιάζει.

Έχουμε γεμίσει τα νοσοκομεία και βγαίνουμε στους δρόμους, απαιτώντας «ειδικά δικαιώματα» για τα εκατομμύρια από εμάς που είμαστε εδώ. Σχεδόν προωθήσαμε τους πιο σημαντικούς πολιτικούς σας για να μας δώσουν «αμνηστία» στο όνομα της «διαφορετικότητας» και τα «ίσα δικαιώματα».

Η οικονομία σας καταρρέει και είναι πιο δύσκολο να θρέψεις την οικογένεια σου, ενώ και οι γεννήσεις σας πέφτουν στις στατιστικές και θυμηθείτε: δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να μας σταματήσετε.

Σύντομα θα είστε μειοψηφία, ακόμη και στις ίδιες τις χώρες σας (και είστε ήδη μια μειονότητα στον κόσμο), και θα έχουμε όλο και περισσότερα δικαιώματα, μέχρι που τίποτα δεν θα είναι δικό σας. Θα καταστρέψουμε τη χώρα σας, τον πολιτισμό σας, και τέλος τη ζωή σας. Μπετόβεν, Μότσαρτ, Σαίξπηρ, και όλες οι άλλες εκδηλώσεις του υψηλού πολιτισμού σας θα καταστραφούν μια για πάντα. Όλοι οι θρύλοι και οι ήρωες σας θα είναι για φτύσιμο, θα καταστραφούν και τελικά θα ξεχαστούν και η ταυτότητα σας θα καταχωρηθεί ως έγκλημα.

Ερχόμαστε στη δουλειά σου, στη γυναίκα σου, και τελικά μετά από αυτό στη ζωή σου. Αυτό είναι σύντομο και πολύ κοντά. Εν κατακλείδι, εμείς οι μάζες του Τρίτου Κόσμου που αγωνιζόμαστε για να αναπνεύσουμε ελεύθερα … θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα που έχει τα μονοπώλια των μέσων ενημέρωσης και τους πολιτικούς ληστές που έκαναν όλα όσα ήταν δυνατόν. Εμείς τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και γνωρίζουμε ότι και αυτοί, επίσης μας εύχονται καλή επιτυχία …

Αντίο λευκέ άνθρωπε ο χρόνος σου είναι λίγος πάνω στη γη , και εμείς είμαστε το μέλλον. Η παρουσία σου είναι ανεπιθύμητη και η φυλή σου είναι ήδη στο τέλος. Πολλοί από εσάς περιμένετε πραγματικά αυτό το γεγονός με ένα είδος νοσηρής χαράς. Η πλύση του εγκεφάλου σας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, και τα βοοειδή είναι ήδη στη γραμμή για την επερχόμενη σφαγή.

Καλή σας ημέρα !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου