Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Χειμερινό Ηλιοστασίο - Φρυκτωρίες Για Τον Ήλιο.


Οι τρεις πιο σκοτεινές μέρες του έτους για εμάς τους Έλληνες είχαν πάντα μεγάλη σημασία.

Είναι οι μέρες που σύμφωνα με τη Λατρευτική μας Παράδοση, ανοίγει η Πύλη ανάμεσα στους Κόσμους για να επικοινωνήσουν. Οι μέρες που το σύνολο των Θεών μας συναντιούνται στις Αίθουσες του Ολύμπου. Ακόμη και ο Άδης εισέρχεται στα Ολύμπια Πεδία. Η Μυσταγωγία της μίας και μοναδικής Στιγμής που λαμβάνει χώρα η Στάση του Ανίκητου Ήλιου στον Ουρανό, είναι ανεπανάληπτη κάθε φορά.

Άς Τιμήσουμε την Επιστροφή του Φωτός, τις Ακτίνες της Ζωής που θα απλωθούν ξανά καθώς ο Χειμώνας θα δίνει τη σειρά του μέρα με τη μέρα στην επερχόμενη Άνοιξη.

Απευθύνουμε Κάλεσμα Αλληλεγγύης προς όσους αισθάνονται Τέκνα των Αθανάτων, προς όσους Τιμούν ακόμη σε πείσμα ενός κουρασμένου και πλήρως ηττημένου κόσμου τα Ειωθότα των Προγόνων μας.

Και το Κάλεσμα αυτού του Έτους είναι απείρως σημαντικότερο από τη προηγούμενη χρονιά, καθώς βρίσκει τη Πατρίδα μας γονατισμένη και ποδοπατημένη από τις πράξεις των υποδουλωμένων που δήθεν οδηγούσαν τόσα χρόνια την Ελλάδα πολιτειακά, πολιτισμικά, πνευματικά, ηθικά.

Στο όνομα της Υπερηφάνειας και της Τιμής των Ελλήνων Εθνικών όπου και αν αυτοί βρίσκονται σας καλούμε να συμμετάσχετε στις Εορτές ακόμα και από τις οικίες σας.

Ανάψτε τις Πυρές προς Τιμήν των Αθανάτων, προς Τιμήν του Αρματηλάτη Ανίκητου Ήλιου!

Διατηρήστε άσβεστη στη καρδιά σας την Παράδοση μας και ενωθείτε όσοι αισθάνεστε έτοιμοι για αυτό με τους Αδελφούς και τις Αδελφές μας σε όλη την Ευρώπη και αλλού, όπου και αυτοί θα Τιμούν τους Θεούς την ίδια Βαθειά Νύχτα, προσμένοντας το Νέο Ξημέρωμα!

Το βράδυ της 21ης Δεκέμβρη στις 22.00 ώρες όσοι έχετε τη δυνατότητα, βρεθείτε σε ανοιχτούς χώρους, και με όσους Αδελφούς και Αδελφές μπορείτε να βρεθείτε από κοινού Τελέστε τη δική σας Ιεροπραξία ανάβοντας παράλληλα μία Πυρά διευρύνοντας το Μήνυμα! Όσοι δεν δύνανται να πράξουν έτσι, ας ανάψουν κεριά ή φανούς εντός της Οικίας τους και ας τις τοποθετήσουν στο παράθυρό τους ως Σημάδι συμμετοχής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου