Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Full Speech Of Rabbi Emmanuel Rabbinovitch in Budapest in 1952

Ραβίνος Εμμανουέλ Ραμπινόβιτς, Βουδαπέστη, 1952

Η ομιλία του ραβίνου Emmnuel Rabbinovitch σε Έκτακτη Συνεδρίαση των Ευρωπαίων Ραβίνων στη Βουδαπέστη (12 Ιανουαρίου 1952). Παρόμοιες ομιλίες γίνονται πολλές κάθε χρόνο στους σιωνιστικούς κύκλους. Απλός αυτή έγινε διάσημη λόγο ότι βγήκε στη επιφάνεια.

Είναι εκείνη η ομιλία διαβάζοντας τα πρακτικά της οποίας ο Στάλιν πήρε την τελική απόφαση να κάνει κάτι για το Εβραϊκό ζήτημα. Ένα χρόνο αργότερα, το 1953 πεθάνει δηλητηριασμένος από την ερωμένη του Ρόζα Καγκανόβιτς η οποία τον σκότωσε μετά από την εντολή του αδελφού της Λάζαρου Καγκανόβιτς (βλ. το βιβλίο του αμερικανού ανιψιού το Λάζαρου Καγκανόβιτς, γραμμένο από τα απομνημονεύματα του θείου του: Stuart Kahan «The Wolf of the Kremlin» εκδόσεις William Morrow and Company, New York, 1987).

Στην ομιλία αυτή δηλώνονται εν συντομία τα προγράμματα του οργανωμένου ιουδαϊστικού κινήματος. Μας ρίχνει φως στην προέλευση του λεγόμενου Ψυχρού Πολέμου και στο παρά πέντε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο (προσπάθειες να την πυροδοτήσουν ήταν οι πόλεμοι στην Κορέα και στο Βιετνάμ), αλλά κυρίος στην συντελούμενη σήμερα γενοκτονία κατά της Λευκής Ανθρωπότητας.

Πατήστε στο σύνδεσμο  για να διαβάσετε την ομιλία: http://www.rense.com/general45/full.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου