Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

H “επανάσταση” της Λιβύης συνεχίζεται στους… δρόμους της Θεσσαλονίκης


Η φωτογραφία που βλέπετε δεν προέρχεται από την Λιβύη, αλλά από τους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Οι εικονιζόμενοι υποτίθεται ότι είναι τόσο "βαριά τραυματίες" ώστε δεν μπορούσαν να νοσηλευθούν στην χώρα τους και έπρεπε απαραίτητα να μεταφερθούν για αυτόν τον σκοπό στην Ελλάδα. Είναι οι 144 Λίβυοι που μεταφέρθηκαν με Airbus 320 στην Θεσσαλονίκη δωρεάν και μετά από άδεια του Ελληνικού κράτους για να “νοσηλευθούν”.

Οι υπάνθρωποι αυτοί εγκληματίες πολέμου, αφού πρώτα έκαναν την “επανάστασή” τους παραδίδοντας όλο τον πλούτο και κυρίως το πετρέλαιο της χώρας τους κατευθείαν στα χέρια ξένων εταιρειών, και αφού λεηλάτησαν, βίασαν και δολοφόνησαν χιλιάδες αμάχους, τώρα με πρόσχημα τη “νοσηλεία” τους, διαμένουν και σιτίζονται δωρεάν σε πολυτελή ξενοδοχεία και επισκέπτονται ιδιωτικά ιατρικά κέντρα όπου εξετάζονται και κάνουν φυσιοθεραπείες με όλα τα έξοδα πληρωμένα, από κονδύλια του ΟΗΕ και άλλων τέτοιων “ανθρωπιστικών” φορέων του διεθνούς Σιωνισμού και με την συμμετοχή στο πρόγραμμα αυτό και του “Ελληνικού” κράτους.

Ο αριθμός των Λίβυων που έχει συμφωνηθεί από το “ελληνικό” κράτος να εισέλθει με αυτόν τον συγκεκριμένο τρόπο στην χώρα μας και αφού πρώτα κάνει πολυτελείς διακοπές σε ξενοδοχεία, φυσιοθεραπείες και μασάζ σε ιατρικά κέντρα είναι 17.000 άτομα. Εκατοντάδες ακόμη Λίβυοι έποικοι καταφθάνουν καθημερινά ακολουθώντας άλλες διαδικασίες. Είναι βέβαιο ότι μετά το πέρας της “νοσηλείας” τους, δεν πρόκειται να αποχωρήσουν, αλλά θα εγκατασταθούν μόνιμα στην Ελλάδα, αποτελώντας πρώτη ύλη έτοιμη να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή από ξένες δυνάμεις, για συμμετοχή σε φυλετικούς πολέμους και “επαναστάσεις” αντίστοιχες με αυτές που πραγματοποίησαν και στην Λιβύη.

Την ίδια στιγμή το νέο τιμολόγιο που εφαρμόζεται ήδη σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας από τα τέλη Σεπτεμβρίου ισχύει ο νέος ενιαίος τιμοκατάλογος, σύμφωνα με τον οποίο μια ανασφάλιστη Ελληνίδα καλείται να πληρώσει 872 Ευρώ για φυσιολογικό τοκετό και 1541 Ευρώ για καισαρική τομή. Η αφαίρεση σκωληκοειδίτιδος βρίσκεται στα 983. Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες άνεργοι και εργαζόμενοι σε ανασφάλιστες εργασίες, βρίσκονται δίχως πρόσβαση σε καμιά ιατρική περίθαλψη και καλούνται απλώς να πεθάνουν εάν δεν έχουν να πληρώσουν.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως έχει και η αφορμή για την οποία διαδηλώνουν οι Λίβυοι της φωτογραφίας.

Τέσσερις ανήλικοι μαθητές Λυκείου της Αττικής και μία καθηγήτρια τραυματίστηκαν και διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο, έπειτα από συμπλοκή με Λίβυους έξω από ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιούν την πενθήμερη εκδρομή τους.



Η ένταση ξεκίνησε έξω από γνωστό ξενοδοχείο στην οδό Μοναστηρίου λίγο πριν από τις έντεκα το βράδυ. Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, όταν Λίβυοι τραυματίες πολέμου, που φιλοξενούνται στο ξενοδοχείο και περιθάλπονται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, άρχισαν να παρενοχλούν σεξουαλικά κάποιες από τις ανήλικες κοπέλες του σχολείου.

Μετά από λογομαχία, ένας εκ των αλλοδαπών τραυμάτισε σοβαρά έναν μαθητή χτυπώντας τον με τις πατερίτσες του στο κεφάλι, με την καθηγήτρια να τραυματίζεται από διάφορα αντικείμενα που άρχισαν να εκτοξεύουν οι Λίβυοι, όταν κλιμακώθηκε η ένταση.

Αφού η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο, στο σημείο μετέβησαν άνδρες της αστυνομίας, που δέχτηκαν άμεσα επίθεση. Οι Λίβυοι άρχισαν να χτυπούν ανελέητα τους αστυνομικούς που έσπευσαν άμεσα να καλέσουν ενισχύσεις. Τότε στο σημείο έσπευσαν μοτοσυκλετιστές της ΔΙΑΣ και δύο διμοιρίες των ΜΑΤ και τότε μόνο οι Λίβυοι αναγκάστηκαν να σταματήσουν να χτυπούν μαθητές και αστυνομικούς. Η αστυνομία αποχώρησε δίχως να κάνει ούτε μια σύλληψη ή προσαγωγή!

Οι φωτογραφίες που βλέπετε προέρχονται από την πορεία διαμαρτυρίας που έκαναν στην συνέχεια οι Λίβυοι, διαμαρτυρόμενοι για “την συμπεριφορά της αστυνομίας”. Τους ενόχλησε το ότι κάποιοι αστυνομικοί αντιστάθηκαν στα χτυπήματα που δέχονταν!

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι τρομοκρατημένοι καθώς οι Λίβυοι είναι ιδιαίτερα επιθετικοί και προκλητικοί. Επιτίθενται κατά ομάδες απρόκλητα σε περαστικούς, τους βρίζουν και παρενοχλούν συνεχώς διερχόμενες γυναίκες.



πηγή:  http://www.armahellas.com/?p=4130

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου