Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Σαν σήμερα,11/1/1944. Οι βόμβες των "καλών".

Ο βομβαρδισμός του Πειραιώς


Σαν σήμερα, 11 Ιανουαρίου 1944 οι συμμαχικές βόμβες χτυπούν το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, τον Πειραιά. Είναι οι πρόγονοι των σημερινών δανειστών, «δανειστών» και «διασωστών» μαζί του υπό νεοταξική κατάληψη ελληνικού προτεκτοράτου. Οι στυλοβάτες των ενταύθα πολιτικών τους ανδρείκελων και διασώστες της δικής τους παρουσίας. Έτσι και τότε. Χτυπούν τα ανθρωπόμορφα κτήνη για να μας ελευθερώσουν λένε από τους Γερμανούς κατακτητές και να εξοντώσουν τον κοινό εχθρό. Με τη διαφορά όμως ότι το θανατηφόρο ατσάλι των «ελευθερωτών» μας αφήνει πίσω του 5500 νεκρούς Έλληνες και μόλις 8 Γερμανούς στρατιώτες. Οι δε στρατιωτικές υποδομές των Γερμανών σε ναυστάθμους, ναυπηγεία και αεροδρόμιο στην περιοχή μένουν παντελώς άθικτες. Τα θύματα είναι αθώοι Έλληνες πολίτες πάσης ηλικίας. Παιδιά, γέροι, νέοι, άνθρωποι που πάσχιζαν να επιβιώσουν από την πείνα που είχε φέρει ο πόλεμος. Πολλά από τα θύματα δεν θα αναγνωριστούν ποτέ.

Όχι λοιπόν. Ο βομβαρδισμός δεν έγινε για να νικηθεί κάποιος άλλος εχθρός, αλλά για να μείνει γονατιστή, πεσμένη στα τέσσερα και αλυσοδεμένη η Ελλάδα. Μαυροφορεμένη και αφοπλισμένη ακόμη και μετά το τέλος του Β Παγκόσμιου Πολέμου που έγινε προκειμένου να έρθει το πρόσωπο του νεοταξισμού που ξέρουμε. Και ο βομβαρδισμός του Πειραιώς από τις συμμαχικές τάχα δυνάμεις της Εσπερίας είναι αληθώς η δική μας Νυρεμβέργη. Για να μην πάρει την θέση της η Ελλάδα. Την θέση της ανεστημένης εκ της τέφρας της ελεύθερης Δυνάμεως. Τους δικούς μας ανθρώπους στόχευαν οι βόμβες. Αλλά οι Έλληνες δεν ξεχνούν. Θυμούνται, τιμούν και σαν το φέρει ο καιρός τιμωρούν.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου