Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Προβληματισμός από την απάντηση του Άρη Αρίωνα. Ευκαιρία για να ανοίξει συζήτηση επί της ουσίας.

Ομολογώ ότι είμαι απ’ αυτούς που όταν στην συνέντευξη ο Άρης Αρίων ανάφερε για το κατοχικό δάνειο προς την Ελλάδα, έκλεισα τον υπολογιστή για να μην ακούσω παραπέρα.

Παρατηρώ ότι στους Εθνικιστικούς κύκλους υπάρχει μια σύγχυση. Με πιο τρόπο θέλουμε να πετύχουμε την αλλαγή στην Πατρίδα μας; Μήπως γράφοντας «μη συμβατά πράγματα» στα μπλόγκ για να «επαναστατήσει ο λαός»; Ή μήπως αφισοκολλώντας συνθήματα στους τοίχους;

Όχι. Από την ιστορία θα μπορούσαμε να δούμε ότι οι αλλαγές των κοινωνιών γίνονται όταν οι μάζες ακολουθούν τους επαναστάτες, δηλ. τους ενεργητικούς μπροστάρηδες. Και εφόσον στην χώρα μας οι Εθνικιστές έχουν περιοριστεί λόγω των οργανωτικών αδυναμιών τους στα μπλόγκ, θεωρώ ότι η οικονομική εξαθλίωση του σιωνιστικού ελλαδικού κράτους μας δίνει μια ελπίδα.

Ας σκεφτούμε: όλα αυτά τα χρόνια τα λεφτά τα οποία εισέπραξε το ελλαδικό κράτος από τα δάνεια των σιωνιστών σε τι ωφέλησαν την Πατρίδα μας; Γιατί πρέπει να σκεφτούμε ότι τα λεφτά τα οποία θα πάρει από την Γερμανία θα την οφελήσει;

Αντιθέτως, απλός θα δώσει ανάσα ζωής στο εβραιόδουλο κατεστημένο της χώρας μας…..

Πρέπει να καταλάβουμε ότι όσο φτωχότερο το κράτος (τους) και οι τράπεζές (τους), τόσο το καλύτερα. Όχι μόνο αυτό, αλλά εμείς πρέπει να επιδιώκουμε την κρατική αστάθεια για να φέρουμε το τέλος αυτού του μορφώματος.

Γενικά εμείς οι Έλληνες πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν πρέπει να περιμένουμε τίποτα από αυτό το κράτος, το οποίο μας ώθησε στις πόλεις (άλλωστε, ιστορικά, η δημιουργία των αφύσικων για τον άνθρωπο πόλεων ωφέλησε μόνο τους εξουσιαστές και τον εμπορικό λαό, δηλ. τους εβραίους) για να μας μετατρέψει σε σύγχρονους δούλους.

Επιστροφή στα χωριά λυπών για επιβίωση και αναζωογόνηση του Έθνους και της Παράδοσης….. Μόνο ο άνθρωπος ο οποίος ζει από την Γη και όχι ο εξαρτώμενος από το κράτος και τους μισθούς είναι πραγματικά ελεύθερος. Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα καθεστώτα, είτε δημοκρατικά είτε κομμουνιστικά, στοχεύουν πρωτίστως να διαλύσουν την αγροτιά.

Όταν θα έχουμε δικό μας κράτος, τότε θα λογαριαστούμε όχι μόνο με την Γερμανία, αλλά και με τους "συμμάχους" μας …

ΓΕΝ.ΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου