Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

"Δημοκρατία": "Λεφτά υπάρχουν" ...για τα κόμματα

Σκανδαλώδη είναι τα στοιχεία που προκύπτουν σχετικά με τις χρηματοδοτήσεις των κομμάτων για το έτος που έφυγε. Τα πολιτικά κόμματα απολαμβάνουν εκατομμυρίων ευρώ κάθε χρόνο, από τα χρήματα των Ελλήνων, τα οποία άνετα θα μπορούσαν να είχαν αξιοποιηθεί - μαζί με άλλα που δίνονται δεξιά κι αριστερά - για την εξόφληση μέρους του χρέους, έστω και "για τα μάτια του κόσμου". Από αυτό και μόνο συμπεραίνει κανείς ότι το καθεστώς έχει λύσεις, αλλά σπρώχνει εσκεμμένα το λαό στην εξαθλίωση. Ας δούμε όμως τα πράγματα πιο συγκεκριμένα: Το 2011 τα πολιτικά κόμματα έλαβαν 5 εκατομμύρια ευρώ περισσότερα σε σχέση με το 2010, την ίδια στιγμή που το μέσο εισόδημα έχει μειωθεί και πολλοί εργαζόμενοι έχουν μείνει πλέον άνεργοι. Είναι αποκαλυπτικό ότι τα δύο "μεγάλα" κόμματα πήραν περισσότερα μεταξύ άλλων από 3 εκατομμύρια ευρώ για ...ερευνητικούς σκοπούς (εδώ γελάμε...), ενώ τα αντίστοιχα μικρότερα άλλα 2 εκατομμύρια. Τέλος, σύμφωνα με τα στοιχεία που έφερε στο φως της δημοσιότητας ερώτηση βουλευτή, μόνο το 2009, κατά τη χρονιά των βουλευτικών εκλογών, τα κόμματα πήραν από τον κρατικό προϋπολογισμό περισσότερα από 85 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτά τα νούμερα κάθε άλλο παρά δείχνουν συνείδηση στην ελληνική πολιτική σκηνή. Απλά υπάρχουν για να επιβεβαιώνουν ότι οι μόνοι που πληρώνουμε τα σπασμένα της μεταπολιτευτικής δικτατορίας είμαστε εμείς, αλλά και ότι οι ακραίοι καιροί στους οποίους ζούμε, απαιτούν ακραίες λύσεις, προκειμένου οι ένοχοι της κρίσης να πληρώσουν για τη νεοελληνική ξεφτίλα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου