Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Το Ιράν απαγόρευσε την κούκλα Μπάρμπι ως απειλή για τις Ισλαμικές Αξίες.

Μια ακμάζουσα κοινωνία όταν θέλει να ζήσει, θα ζήσει.
Στο Ιράν η Αστυνομία των Ηθών απαγόρευσε την πώληση της κούκλας Μπάρμπι. Όπως μεταδίδουν, η απαγόρευση θα προστατεύσει τις παραδοσιακές Ισλαμικές Αξίες από την παρακμιακή δυτική υποκουλτούρα.
«Περίπου τρεις εβδομάδες πριν η Αστυνομία πέρασε από το μαγαζί μου και ζήτησε να αποσύρω τις κούκλες» λέει ένας πωλητής παιδικών παιχνιδιών στην πρωτεύουσα Τεχεράνη.
Πρώτη φορά για το ότι η εν λόγο κούκλα είναι απειλή για τον Ισλαμικό Πολιτισμό η κυβερνόντες του Ιράν δήλωσαν το 1996, αλλά μέχρι τώρα κάποιος θα μπορούσε να αγοράσει την Μπάρμπι στα καταστήματα του Ιράν.
Σύμφωνα με τα δυτικά ΜΜ«Ε» η απαγόρευση της Μπάρμπι είναι μέρος του «ελαφριού πολέμου» του Ιράν ενάντια στην δυτική επιρροή αλλά και απάντηση στις αμερικανικές κυρώσεις.
Επίσης να θυμίσουμε ότι η κυβέρνηση του Ιράν έχει ξεκινήσει μπλοκάρισμα των τηλεφωνικών μηνυμάτων SMS η οποίες περιλαμβάνουν λέξεις «δολάριο» ή «συνάλλαγμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου