Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Ναυάγιο του Costa Concordia. To τι θα φέρει αυτός ο Οιωνός θα το δούμε στο άμεσο μέλλον.


Οι εξελίξεις και τα γεγονότα στο κόσμο τρέχουν με μεγάλες ταχύτητες.

Μπροστά από τις κωμικές θεατρινίστικες κλαψιές τον βορειοκορεατών μετά από το θάνατο του τοβάρις Κιμ Τσεν Ιρ, που θυμίζουν κακά όνειρα από το αυταρχικό μέλλων που επιδιώκουν να κτίσουν οι ιουδαίοι εξουσιαστές του πλανήτη και οι διάφορες δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης, όλα τα άλλα γεγονότα φαίνονται ασήμαντα.

Αλλά υπάρχει ένα γεγονός το οποίο δεν μπορεί να μην σχολιαστεί.

«Το κρουαζιερόπλοιο Costa Concordia με τέσσερεις χιλιάδες επιβάτες βρήκε έναν ύφαλο και ανατράπηκε. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Μεσόγειας Θάλασσας στη δυτική ακτή της Ιταλίας…... Συνετρίβη κοντά σε ένα νησί πλησίον της Τοσκάνης.... Ο Alessandro Tommasi, ο Πρόεδρος της Ιταλικής Ακαδημίας Καταδύσεων, σε συνέντευξη του στην ιταλική τηλεόραση δήλωσε ότι το πλοίο κτύπησε στο ίδιο ύφαλο πάνω στο οποίο, για το επέτειο τον 2000 χρόνων του Χριστιανισμού, είναι εγκατεστημένο υποβρύχιο μαρμάρινο άγαλμα του Χριστού, το οποίο αγιοποιήθηκε από τον Πάπα Ιωάννη Παύλο τον Β’. Αυτό σημαίνει ότι το πλοίο βγήκε εκτός πορείας και πλησίασε την ακτή σε μια πολύ επικίνδυνη απόσταση περίπου 200 μέτρων.»

Αυτό είναι και το πιο ενδιαφέρον σ’ αυτό το ναυάγιο. Ύφαλοι στο Μεσόγειο υπάρχουν πολλά, αλλά με μνημείο του Χριστού πάνω του και αγιασμένο με τον ίδιο τον Πάπα, όχι μόνο στο Μεσόγειο, αλλά σε όλη τη Γη είναι το μοναδικό. Σε όλο τον Ωκεανό για την ακρίβεια. Κατά συνέπεια, η πιθανότητα να βρει το πιο μεγάλο κρουαζιερόπλοιο της Ευρώπης σε πασίγνωστα από αρχαιοτάτων χρόνων νερά αυτόν τον ύφαλο ισούται στο απόλυτο μηδέν. Είναι σαν να βγεις έξω στην αυλή σου, να πυροβολήσεις με καραμπίνα στον αέρα και να βρεις έναν δορυφόρο της Κίνας. Η πιθανότητα να το επιτύχεις θα είναι περίπου η ίδια….

Ο μυστικισμός του ναυαγίου είναι παραπάνω από προφανές. Τι θα φέρει αυτός ο Οιωνός θα το δούμε στο άμεσο μέλλον.

ΓΕΝ.ΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου