Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

H οριστική απαλλαγή

Πρέπει να καταλάβετε ένα πράγμα, ότι οι μοχθηροί άνθρωποι υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντοτε. Το ίδιο και κάθε λογής σκουπίδι που θα βρεθεί στον δρόμο σας, είτε στις πολυσύχναστες λεωφόρους των πολλών είτε στα μυστικά σοκάκια των προσπαθειών σας.

Όσο αδύνατο είναι να εξηγήσετε σε ένα ερπετό ή ένα τρωκτικό την απαισιότητά τους και να το κατανοήσουν, ακόμα πιο αδύνατο είναι να καταλάβουν όλοι οι υπάνθρωποι την κατωτερότητά τους. Οπότε, ακόμα και την ανώτερη θέση σας δεν πρόκειται να αναγνωρίσουν ποτέ – την ανωτερότητα μόνο οι ανώτεροι μπορούν να την αντιληφθούν και να την αξιολογήσουν. Οι μοχθηροί σαφέστατα την μοχθούν. Αυτό σημαίνει ότι και πάλι το μόνο που θα πρέπει να σας ενδιαφέρει είναι ο αγώνας σας, κι όχι τα σκουπίδια. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε – γιατί πράγματι πρέπει κι αυτό να κάνετε – είναι να προμηθευτείτε αντιτετανικούς ορούς, φάκες και ποντικοφάρμακα για κάθε λογής αρουραίο και κατσαρίδα που θα βρείτε. Αλλά, μα τω Δία, σταματήστε να κοιτάτε τους υπονόμους.

πηγή: The X Nation

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου