Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Καιροσκόποι, οπορτουνιστές πολιτικοί: Κάθε μέρα και με διαφορετική ιδεολογία...



Ο Μάκης Βορίδης είναι γνωστή φιγούρα στον ευρύτερο πατριωτικό χώρο. Ως φοιτητής ίδρυσε την φοιτητική οργάνωση "Φοιτητική Εναλλακτική". Αργότερα διετέλεσε Γενικός Γραμματέας της Νεολαίας της Ε.Π.ΕΝ μέχρι το 1990, και το 1994 ίδρυσε το "Ελληνικό Μέτωπο". Στους εθνικιστικούς κόλπους και τα πηγαδάκια επικρατούσε η εντύπωση για τον Βορίδη ότι είναι ένας αδίστακτος άνθρωπος που θα πουλούσε ακόμη και τη μάνα του προκειμένου να καθήσει σε βουλευτικό έδρανο. Αυτή η εντύπωση δεν άργησε να επιβεβαιωθεί όταν το κόμμα του άρχισε να καιροσκοπεί με οποιαδήποτε κίνηση του υποσχόταν κάτι ("Πρώτη Γραμμή", "Λ.Α.Ο.Σ." κτλ). Τελικά, το όνειρο ζωής του επετεύχθη το 2007 όταν και εξελέγη βουλευτής με το δεξιό κόμμα ΛΑΟΣ.

Το συντηρητικό θρησκόληπτο κόμμα με το οποίο εξελέγη βουλευτής, του κάλυψε κάθε φιλοδοξία αφού μέχρι και υπουργική θέση πήρε ψηφίζοντας υπέρ του εθνοπροδοτικού μνημονίου. Μετά την "καταξίωσή" του στο πολιτκό σκηνικό, οι "εθνικιστικές" και "πατριωτικές" ιδέες του αντικαταστάθηκαν από κάτι καινούριους όρους όπως «εθνικοφιλελεύθερος» (!!!!;;;;????).

Το αποκορύφωμα της πολιτικής του "συνέπειας" ήταν η προσχώρησή του στη Νέα Δημοκρατία και η ανοιχτή πλέον στήριξη του φιλελευθερισμού.

Πόσοι άραγε από τους ψηφοφόρους του κύριου Βορίδη γνωρίζουν ότι ο "σταθερός" αυτός "ιδεολόγος" έχει μεταφράσει στα ελληνικά το μνημειώδες συλλογικό έργο των Pierre Vial, Alain de Benoist, Robert de Herte και άλλων εθνικιστών ιδεολόγων, «Φιλελευθερισμός: Εχθρός των Λαών»;

Ειλικρινά, δεν ντρέπεται ο κύριος Βορίδης να δηλώνει κάθε μέρα και διαφορετική ιδεολογική ταυτότητα;

Πώς νιώθει ο ίδιος όταν βλέπει στην τηλεόραση την παραπάνω δήλωσή του και έχει στην βιβλιοθήκη του μεταφρασμένο από τον ίδιο το παρακάτω βιβλίο;


Tίτλος: "Φιλελευθερισμός: Εχθρός των λαών"
Συγγραφέας: Pierre Vial, Alain de Benoist, Robert de Herte, κ.ά.
Μεταφραστής: Βορίδης, Μάκης
Εκδότης: Ελεύθερη Σκέψις
Σειρα: Φάκελλοι
ISBN: 0007931492
Γλώσσα: Ελληνικά
Μετάφραση από: Γαλλικά
Έτος Έκδοσης: 1990
Τόπος Έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός Σελίδων: 80
Διαστάσεις: 21χ14

Διαβάστε το σε μορφή pdf στον παρακάτω σύνδεσμο:

Ο ελληνικός λαός θα πρέπει επιτέλους να δώσει ένα τέλος σε αυτήν την κοροϊδία! Εδώ και 38 χρόνια η κομματοκρατία τον εμπαίζει και τον κοροϊδεύει με γελοιότητες τύπου: " Τσοβόλα δώσ'τα όλα" και "Λεφτά υπάρχουν"!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Στις επερχόμενες εκλογές θα πρέπει να απαντήσουμε με μια μεγάλη αποχή. Αρνηθείτε να συμμετέχετε στο θέατρο σκιών υπό τον τίτλο: "Μεταπολιτευτική πολιτική σκηνή". Γυρίστε την πλάτη στην κομματοκρατία και τα συμφέροντα των κομματόσκυλων!

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου