Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Η Ιουδαιοκρατία έχει πολλά κεφάλια.

Η Ιουδαιοκρατία έχει πολλά κεφάλια. Άλλωστε αυτό είναι και η δύναμή της.


« Μήπως έχετε υπερευαισθησία στα κοινωνικά θέματα; Παρακαλώ, έχουμε το ΚΚΕ.

Τι; Είστε δημοκράτης και γ΄ αυτό δεν σας κάνει το ΚΚΕ; Ορίστε, έχουμε το ΣΥΡΙΖΑ μας για κάτι τύπους σαν εσάς.

Μήπως είστε σοσιαλιστής και ψάχνετε την ισορροπία ανάμεσα στις εθνικές και στις κοινωνικές ανησυχίες σας; Τότε και πάλι είστε στο σωστό μέρος: ορίστε το ΠΑΣΟΚ μας με το κατάλληλο paidi.

Μήπως είστε θύμα φιλελεύθερης προπαγάνδας που σας έχουμε κάνει για να σας μετατρέψουμε από Έθνος σε πληθυσμό; Ορίστε, εδώ κάνει καλή δουλειά η ΝΔ.

Δεν σας κάνουν όλα τα παραπάνω κόμματα γιατί έχετε ακόμα Εθνικά αισθήματα. Πρέπει να ντρέπεστε...... Μέχρι να σας αφανίσουμε έχουμε την κατάλληλη λύση και για σας : Το ΛΑΟΣ μας.

Η Ιουδαιοκρατία μας είναι απόλυτα δημοκρατική και γ ‘αυτό δεν πρέπει να έχετε κανένα παράπονο»


1 σχόλιο:

  1. Hello, can this image be added to your article?

    I think it fits better.

    http://imageshack.us/photo/my-images/85/kommata.jpg/

    Best regards

    ΑπάντησηΔιαγραφή