Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ...

Όπως αρμόζει στους πραγματικούς σκλάβους, οι οποίοι δεν έχουν από τη φύση τους ούτε εθνικά ζητήματα, αλλά ούτε και κοινωνικά, διαμαρτύρονται μόνο για το άδειο έντερο τους. Τελικά το κρατικό σύστημα έχει υπάκουα τσιράκια….


Από ιστολόγιο http://p-e-s-imathias.blogspot.com

Ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Πανελλήνιων Ομοσπονδιών Αστυνομικών, Πυροσβεστών, Λιμενικών κατά της περικοπής των μισθών, έχει προγραμματιστεί για τις 15:30 στην πλατεία Κολοκοτρώνη.

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν χαρακτηριστικά:

"Συνάδελφοι, διανύουμε τραγικές εργασιακές ημέρες και το βαρέλι ως φαίνεται δεν έχει πάτο, τούτες τις μέρες λοιπόν, είναι που όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει, αλληλέγγυοι να βαδίσουμε τον δύσβατο δρόμο του αγώνα, για τις οικογένειες μας, τα παιδιά μας, για όλη την κοινωνία και για το αύριο που ονειρευόμαστε. Μην ξεγελιέστε, δεν μας κάνουν μόνο οικονομικές περικοπές, μας κλέβουν τις ζωές μας".

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου