Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ.......




ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26/2 ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΤΩΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΜΑΧΑΙΡΑ ΓΙΑ το ετήσιο μνημόσυνο του ήρωα Υπαρχηγού της ΕΟΚΑ και πρώτου Κύπριου Εφέδρου Αξιωματικού Γρηγόρη Αυξεντίου. Μετά την τέλεση του μνημοσύνου θα ακολουθήσει τρισάγιο στον τόπο της θυσίας του ήρωα, στο κρυσφήγετό του. Ακολούθως η Παγκύπρια Ομοσπονδία Εφέδρων Αξιωματικών, σε συνεργασία με το Τμήμα Καταδρομών και ελικόπτερο της Εθνικής Φρουράς, θα προβούν σε αναπαράσταση της ιστορικής μάχης του Μαχαιρά. Η όλη τελετή θα ολοκληρωθεί με κατάθεση στεφάνων και τον Εθνικό Ύμνο.


H προσέλευση των θεατρίνων "πολιτικών" του ΔΗΣΥ κρίνεται άκρος ανεπιθύμητη. Η δυσωδία από την παρουσία οποιαδήποτε ναιναίκκου προσβάλλει την μνήμη του Ήρωα του Λαού μας. Στα καρναβάλια δίπλα στον αράπη "δήμαρχο" της Λεμεσού είναι η φυσική θέση τους. Εκεί θα υπάρχουν πολλοί μαζάνθρωποι για να τους χειροκροτούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου