Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Πάλι για "αποζημιώσεις"

"Σε λίγο θα διεκδικούν αποζημιώσεις από τους ιρανούς για την εισβολή του Ξέρξη στην Ελλάδα."
Λουκάς Σταύρου 

Οι περισσότεροι εθνικιστές έχουν μάθει να κάνουν την πάπια για τα περισσότερα ζητήματα, μεταξύ των οποίων το μεγαλύτερο και το σοβαρότερο για μας είναι το ζήτημα του αβρααμικού διεθνιστικού χριστιανισμού, η αρνητική επίδρασή της στον ψυχισμό του λαού μας, αλλά και ο προσδιορισμός του κυριότερου εχθρού του αγώνα μας και του τρόπου εξουδετέρωσης ή καταστροφής του.
Ένα ζήτημα που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους «στουθοκάμηλους» εθνικιστές είναι και το ζήτημα των «αποζιμιώσεων».
Γ’ αυτό χαιρετίζουμε, αν και διαφωνούμε κάθετα, την τοποθέτηση του αρθρογράφου.
Γράφει: «Οι κατοχή ήταν Γερμανική…. και όχι Εθνικοσοσιαλιστική»
Η Γερμανία ήταν τότε  Εθνικοσοσιαλιστική και γ ‘ αυτό η κατοχή της Ελλάδος ήταν Εθνικοσοσιαλιστική και όχι γενικά και αόριστα «Γερμανική». Η κατοχή ποτέ στην ιστορία δεν ήταν «καλή» και «ανθρώπινη». Η κατοχή είναι κατοχή. Δεν πρέπει να κρύβουμε κάτω από το χαλί στρουθοκαμηλίζοντας (πάλι) το βασικό ερώτημα: με ποιανού το μέρος πολέμησαν οι Έλληνες, αν ήταν λάθος ή όχι το «όχι» τους.
Όλα τα πιο πάνω και το γεγονός ότι «η μεταπολεμική Γερμανία ουδεμία σχέση έχει με τον Εθνικοσοσιαλισμό», όπως γράφει εύστοχα αυτή τη φορά ο συντάκτης, είναι αδιάφορα σήμερα για το ζήτημα των «αποζημιώσεων».
Ας υποθέσουμε ότι το σημερινό Ελλαδικό κράτος έλαβε τις «αποζημιώσεις».
Θα:
-Βάλει ναρκοπέδια στον Έβρο, στα σύνορα με την Αλβανία και την Βουλγαρία για να σταματήσει η λαθροεισβολή. Θα απαγορέψει αυστηρά την εργοδότηση των μεταναστών/λαθρομεταναστών.
-Θα πληρώνει στη Ελληνίδα μάνα για κάθε νεογέννητο ελληνόπουλο ένα σημαντικό ποσό, θα πληρώνει για τρία χρόνια το 100% του μισθού της για να μην αποκοπεί το παιδί από το οικογενειακό παραδοσιακό περιβάλλον (παρόμοια μέτρα υπάρχουν στη φτωχή σημερινή Ουκρανία), θα κηρύξει το θέμα τις υπογεννητικότητας ως το κυριότερο εθνικό θέμα και θα χρηματοδοτεί την προπαγάνδα των γεννήσεων με στόχο την ανατροπή της εξαφάνισής μας.
-Θα διώξει όλες τις πολυεθνικές εταιρίες και τράπεζες που απομυζούν τον πλούτο και την εργασία των Ελλήνων.
-Θα χρηματοδοτεί την έρευνα για την ατομική ενέργεια και την ατομική βόμβα.
-Θα φύγει από την Ιουδαϊκή Ένωση και θα επιστρέψει στο εθνικό νόμισμα …..

Αν πιστέψατε σε όλα αυτά τότε πάρτε κ’ μας μαζί σας όταν θα πάτε στον «πρωθυπουργό» για να απαιτήσουμε να ζητήσουν τις «αποζημιώσεις» …..

Δεν αναγνωρίζουμε το δικαίωμα του σημερινού κράτους να αποφασίζει οτιδήποτε έχει σχέση με το μέλλον του Έθνους. Τις «αποζημιώσεις», αν τα δικαιούμαστε, θα τα διεκδικήσουμε όταν θα φτιάξουμε δικό μας κράτος.  

ΓΕΝ.ΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου