Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Οι Γκρίζοι Λύκοι πολιορκούν την Γερμανία.


Το βίντεο προέρχεται από πολυπληθή διαδήλωση της Τουρκικής ακροδεξιάς, που δεν έλαβε χώρα στην Τουρκία όπως θα μπορούσε αρχικά να νόμίσει κανείς, αλλά στην Γερμανία.

Με 82.282.988 κατοίκους, η Γερμανία είναι η μεγαλύτερη πληθυσμιακά χώρα της Ευρώπης. Öμως τουλάχιστον 17 εκατομμύρια από αυτούς τους κατοίκους δεν είναι Γερμανικής καταγωγής. Ο συνολικός ρυθμός γεννήσεων της χώρας είναι ένας από τους χαμηλότερους στην ήπειρο, στατιστικά αντιστοιχούν 1,41 παιδιά ανά γυναίκα κάτοικο της Γερμανίας (συμπεριλαμβανομένων των μεταναστών). Ο ρυθμός μεταβολής του συνολικού πληθυσμού είναι αρνητικός, με τελευταία εκτίμηση να βρίσκεται στο -0,05% σε ετήσια βάση, και διατηρείται σε αυτό το επίπεδο αποκλειστικά από το μεταναστευτικό ρεύμα και τους μετανάστες που ζουν εκεί. Σε άλλη περίπτωση, ο πληθυσμός της χώρας θα μειωνόταν με ρυθμό 0,9% ανά έτος! Ένα τεράστιο ποσοστό των γεννήσεων προέρχεται από τους αλλοδαπούς. Ο αριθμός των Τουρκικής καταγωγής κατοίκων της χώρας ανέρχεται πλέον στα 3 εκατομμύρια, ενώ το 35% αυτών διαθέτει την Γερμανική υπηκοότητα.

Τον Ιανουάριο του 2009, το Ινστιτούτο Πληθυσμού και Ανάπτυξης του Βερολίνου συμπέραινε σε έρευνά του ότι οι Τούρκοι μετανάστες αν και ζουν δεκαετίες στη Γερμανία - οι μισοί μάλιστα έχουν γεννηθεί εκεί-, δεν ενσωματώνονται. Η κατάσταση περιγράφεται πολύ παραστατικά στην έρευνα: «Βρίσκονται ήδη πολύ καιρό στην χώρα, αλλά είναι σαν να μην έχουν έρθει ακόμα»…



Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ινστιτούτου, το 30% των Τούρκων της Γερμανίας δεν έχει καν απολυτήριο δημοτικού και μόλις το 14% έχει απολυτήριο λυκείου. Η ανεργία των Τούρκων βρίσκεται στο 31% , καθώς οι περισσότεροι ζουν από τα μεγάλα κοινωνικά επιδόματα που τους παρέχει το “Γερμανικό” κράτος, ενώ αρκετοί σχετίζονται με το παράνομο εμπόριο, την διακίνηση ναρκωτικών, την πορνεία και την εγκηματικότητα.

Οι Τούρκοι ζουν και παντρεύονται μεταξύ τους σε ποσοστό μεγαλύτερο του 93%, ενώ εισάγονται συνεχώς ακόμα και νύφες από την Ανατολία. Η συντριπτικά πλειονότητα των γυναικών παραμένει στο σπίτι, δεν μαθαίνει ποτέ γερμανικά και τα παιδιά τους είναι, φυσικά, ξεκομμένα από την κοινωνία. Το αποτέλεσμα είναι ότι έχει δημιουργηθεί μια παράλληλη τουρκική κοινωνία στις γερμανικές πόλεις.

Σε ένα λόγο του στην Κολονία της Γερμανίας , τον Φεβρουάριο του 2008, ο Ταγίπ Ερντογάν χαρακτήρισε την αφομοίωση των ξένων ως “έγκλημα κατά της ανθρωπότητος’” και απαίτησε να δημιουργηθούν αμιγώς Τουρκικά σχολεία.


Πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητος μια έκθεση του κρατικού “Οργανισμού Προστασίας του Συντάγματος” της Γερμανίας (παραρτήματος των “Γερμανικών” μυστικών υπηρεσιών) , αναφορικά με τον “ρατσισμό και τον εθνικισμό”. Εκεί αναφέρεται ότι “η ανάπτυξη ρατσιστικών ιδεών μεταξύ της τουρκικής νεολαίας της Γερμανίας μέσω των κοινωνικών δικτύων του διαδικτύου ολοένα μεγενθύνεται” και ότι “την κίνηση αυτή του τουρκικού ιδεαλισμού την έχουν εισαγάγει από την Τουρκία οι γνωστοί ιδεαλιστές «Γκρίζοι Λύκοι»/ «bozkurtlar», όπως χαρακτηρίζουν τους εαυτούς τους και μέσω των διαδικτυακών πλατφoρμών αναπτύσσουν βίαια ρητορική”.Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γερμανικών υπηρεσιών πληροφοριών, οι Γκρἰζοι Λύκοι “χρησιμοποιούν το Facebook για να διαπαιδαγωγήσουν την Tουρκική νεολαία της Γερμανίας στην ακροδεξιά ιδεολογία, προτείνοντας μια συγκεκριμένη οργανωτική μορφή.”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου