Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Ελλαδικό κρατικό μόρφωμα: δίνουν τα χρήματα που μάζεψαν στα σχολεία της Κύπρου τα Ελληνόπουλα για Ελληνόπουλα σε ...αλλοδαπούς!!!

     
Τορναρίτη, ακούς; Δεν θα εμφανίσεις την φάτσα σου στην τηλεόραση για να σχολιάσεις την είδηση; 


 Κι όμως! Κάποιοι στην Ελλάδα, γυρίζουν την πλάτη τους στους Έλληνες και παραδίδουν τη βοήθεια που προορίζεται για τα Ελληνόπουλα που υποφέρουν από την ανέχεια, στους λαθρομετανάστες!
      Προσέξτε: «Ύστερα από έρευνα που έκανε το ΚΥΠΕ, με τη συνδρομή του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, επέλεξε να βοηθήσει το Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης. Το σχολείο βρίσκεται στην Ξηροκρήνη και φιλοξενεί σήμερα 45 μαθητές από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, την Αλβανία και τη Ρουμανία».
      Ναι, αυτό δίνουν τα ίδια τα πρακτορεία ειδήσεων, με «προοδευτική» περηφάνεια, για το που καταλήγει η βοήθεια των Κυπρίων αδερφών μας! Και ποια «έρευνα» έκαναν; Πλέον, οι Έλληνες είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας, στην ίδια τους την πατρίδα, ελέω της αριστεράς και όσων ελέγχουν τα ΜΜΕ. Ρωτήθηκαν όσοι Έλληνες πρόσφεραν βοήθεια στην Κύπρο για Έλληνες (φωτογραφία από σχετική εκδήλωση στην Κύπρο), για αυτή την «επιλογή»; Τίποτα άλλο.

 
 
Την πρωινή σίτιση παιδιών του Διαπολιτισμικού Σχολείου Θεσσαλονίκης αναλαμβάνει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ), ως ένδειξη συμπαράστασης στις δύσκολες στιγμές που περνά η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός. Την απόφαση για παροχή βοήθειας στους μαθητές αποφάσισε το προσωπικό και το ΔΣ του ΚΥΠΕ, θέλοντας να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη και συμπαράσταση τους στα θύματα της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα.
 
Το ΚΥΠΕ, ύστερα από έρευνα που πραγματοποίησε με τη συνδρομή του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΜΠΕ) καθώς και του Δήμου Θεσσαλονίκης, επέλεξε να καλύψει τις ανάγκες της πρωινής σίτισης του Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, στη Ξηροκρίνη, όπου φοιτούν 45 μαθητές από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ενωσης, την Αλβανία και τη Ρουμανία. Με τα χρήματα που συγκεντρώνονται από το προσωπικό και το ΔΣ του ΚΥΠΕ, θα καλυφθούν οι ανάγκες για παροχή πρωινού στους μαθητές, από την 1η Μαρτίου 2012 μέχρι τη λήξη της σχολικής χρονιάς περί τα μέσα Ιουνίου.
 
«Η πρωτοβουλία του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων συνιστά μία αυτονόητη πράξη αλληλεγγύης απέναντι στην Ελλάδα και ειδικότερα απέναντι στους μαθητές, τους αυριανούς ενεργούς πολίτες της», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΚΥΠΕ Λάρκος Λάρκου. Ο κ. Λάρκου εξέφρασε την χαρά του για το γεγονός ότι η συνεργασία του ΚΥΠΕ με το ΑΜΠΕ αποδίδει καρπούς. «Η συνεργασία αυτή οδήγησε στην έκφραση αλληλεγγύης προς τους μαθητές του Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου μίας πόλης, όπως η Θεσσαλονίκη, που έχει  γνωρίσει σημαντικά ιστορικά βιώματα», πρόσθεσε, σημειώνοντας πως στην Κύπρο αναπτύσσεται μία ολοένα και μεγαλύτερη δραστηριότητα αλληλεγγύης προς την Ελλάδα.
 
''Οι Ελληνοκύπριοι μέσα από ποικίλες δράσεις εκφράζουν την αλληλεγγύη τους, παίρνουν πρωτοβουλίες για να συμβάλουν, στο μέτρο του εφικτού, στο ξεπέρασμα της κρίσης, ώστε η Ελλάδα να γίνει ξανά μία χώρα της δημιουργίας και της ανάπτυξης'' ανέφερε. Παράλληλα, ο κ. Λάρκου έστειλε μήνυμα αλληλεγγύης του ΚΥΠΕ προς κάθε σκληρά δοκιμαζόμενο πολίτη. «Εκ μέρους όλου του ΔΣ και του προσωπικού του Πρακτορείου εκφράζουμε τη βεβαιότητα ότι σταδιακά και με τη συστηματική προσπάθεια όλων, η Ελλάδα μπορεί να γυρίσει σελίδα», τόνισε.
 
Ο Αναπληρωτής Διευθυντής και Αρχισυντάκτης του ΚΥΠΕ, Γιώργος Πενηνταέξ ανέφερε ότι τα χρήματα για την αγορά του πρωινού των παιδιών θα δοθούν από έρανο του προσωπικού και του διοικητικού συμβουλίου του Κυπριακού Πρακτορείου. «Το ΚΥΠΕ θέλει να σταθεί σε ανθρώπινο επίπεδο δίπλα στην Ελλάδα και κυρίως στα παιδιά που βιώνουν με τον πλέον δραματικό τρόπο την οικονομική κρίση. Για το λόγο αυτόν προχώρησε στη συγκεκριμένη ενέργεια», σημείωσε.
 
Ο Διευθυντής του Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Αβραάμ Βασιλειάδης, με τον οποίο ήρθε σε συνεννόηση του ΚΥΠΕ για τον τρόπο και το είδος της βοήθειας, δήλωσε ότι το σχολείο αριθμεί 45 μαθητές, ενώ πριν το 1990 αριθμούσε περισσότερους από 200. Όπως εξήγησε, λόγω της φθίνουσας πορείας που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια, ο αριθμός των παιδιών περιορίστηκε στους 45, ενώ λόγω έλλειψης μαθητών, την τρέχουσα σχολική περίοδο δεν υπάρχει η τετάρτη τάξη. Ο κ. Βασιλειάδης ανέφερε πως οι οικονομικοί μετανάστες και κυρίως τα παιδιά των οικονομικών μεταναστών, είναι αυτά που αντιμετωπίζουν πρώτοι τις συνέπειες της κρίσης.
 
Όπως εξήγησε ο Διευθυντής του Σχολείου, η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη στο σχολείο του, η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη, αφού υπάρχουν μαθητές που δεν παίρνουν όχι μόνο κολατσιό, αλλά ούτε και μεσημεριανό, δεδομένου ότι το σχολείο λειτουργεί ως ολοήμερο. «Υπήρξαν μαθητές που παρουσίασαν λιποθυμικές τάσεις», είπε ο κ. Βασιλειάδης. «Κάθε μέρα η Μητρόπολη στέλνει πέντε μερίδες φαγητού, καλύπτοντας έτσι τους μαθητές που δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα. Είναι κρίμα να βλέπεις παιδιά να μην έχουν ούτε τα βασικά», σημείωσε. Ο Διευθυντής του Σχολείου ανέφερε πως τόσο οι δάσκαλοι όσο και οι γονείς «έχουμε εντυπωσιαστεί με την κίνηση του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων και τους ευχαριστούμε».
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου