Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Τα αφροασιατικά κτήνη σκοτώνουν κάθε μήνα κατά μέσο όρο 10 Έλληνες.

Με τις ευλογίες του ελλαδικού κρατικού μορφώματος τα αφροασιατικά κτήνη σκοτώνουν κάθε μήνα κατά μέσο όρο 10 Έλληνες. Αυτό δεν είναι πολέμος;

Τι άλλο πρέπει να κάνουν οι εισβολείς για να αντιδράσουν οι Έλληνες γκοήμ;


Μόνο για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο, ακόμα 6 Έλληνες έπεσαν θύματα αλλοδαπών δολοφόνων –με το τελευταίο περιστατικό σήμερα στα Εξαμίλια Κορινθίας- στον ακήρυχτο πόλεμο που διεξάγει ο «πολύ-πολιτισμός» εναντίον της ελληνικής κοινωνίας.

Τέτοια είναι η ηθική κατάρρευση στη χώρα, που ουδείς δείχνει να ανησυχεί –πλην ελαχίστων- για την τραγική αυτή κατάσταση, ενώ ως συνήθως η αριστερά θεωρεί τα σύμβολα του «πολύ-πολιτισμού» και των αλλοδαπών –όλων ανεξαιρέτως- αναπόσπαστο μέρος της ιδεολογίας της στη νέα τάξη που προετοιμάζει μεθοδικά.

Τώρα εάν σφαγιάζονται Έλληνες στην "πορεία" αυτή προς τον "πολιτισμό-πολύ", κάποιοι το αποδέχονται ως¨"αναγκαίες παράπλευρες απώλειες".

Γιατί αυτός ο «πολύ (μα πάρα πολύ) πολιτισμός» έχει σκοτώσει τουλάχιστον 1400 Έλληνες τα τελευταία 12 χρόνια, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ.

πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΖΩΑ……
    Τα αφροασιατικά κτήνη σκοτώνουν κάθε μήνα κατά μέσο όρο 10 Έλληνες.
    Με τις ευλογίες του ελλαδικού κρατικού μορφώματος τα αφροασιατικά κτήνη σκοτώνουν κάθε μήνα κατά μέσο όρο 10 Έλληνες. Αυτό δεν είναι πόλεμος;
    Τι άλλο πρέπει να κάνουν οι εισβολείς για να αντιδράσουν οι Έλληνες γκοήμ;
    -------------------
    ΝΑΙ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ…..(μερικούς). ΕΜΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΛΥΠΗΘΕΙ ΜΕΤΑ;;;
    Αν έχεις μια οικογένεια 5 άτομα και ζεις υποφερτά, και σου έρθουν άλλα 3 άτομα χωρίς να το θέλεις, και εγκατασταθούν στο σπίτι σου, στα δωμάτια, πως θα αισθάνεσαι;; Καλά; Και αν αυτά είναι καθάρματα κλέφτες βιαστές, φονιάδες έτσι για χόμπι. Και ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΖΩΑ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΑ.
    Τις ¨"αναγκαίες παράπλευρες απώλειες". Τις δέχονται οι ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΕΣ .
    Οι θρησκείες ζωοποιούν ξεφτιλίζουν τους ανθρώπους και την αξιοπρέπεια τους, Άνθρωποι τρίτης κατηγορίας είναι τα θρησκευτικά "ζώα" αμόρφωτη ντοπαρισμένοι και πωρωμένοι.
    Με εκτίμηση ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ =(Στη μαύρη λίστα;;;) http://users.otenet.gr/~tzinis tzinis@otenet.gr
    1) Έτυχα μίας τιμητικής διακρίσεως εκ μέρους του Google, και με διέγραψε τον ιστότοπο http://www.tzinis.blogspot.com/ Αυτοί με διέγραψαν μια φορά εγώ 2. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που βγάζουν μανταρίνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή