Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

"Υπουργός" ΠροΠο (ξανά) ο Κοεμτζόγλου: ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ….

Γιατί κάποιος πρέπει να ντρέπεται ή να φοβάται για τους προγόνους και τους γονείς του και να φτάνει σε σημείο να κρύβει το πραγματικό όνομά του;

Κρυπτοεβραίος ο Κοεμ-τζόγλου. Για παραπλάνηση των Ελλήνων γκοήμ φέρει το παρατσούκλι Χρυσοχοίδης.



Δεν χωρά καμία αμφιβολία για αυτό που θα γράψω. Ο Χρυσοχοϊδής είναι ένα σατανικά επικίνδυνο άτομο . Είναι από τα λίγα πολυβραβευμένα και αγαπημένα παιδιά της C.I.A στην νοτιανατολική Ευρώπη. Είναι ο φυσικός ηγέτης της Πασοκτζήδικης αστυνομίας εδώ και 14 χρόνια και θεωρείται “σεβαστό” πρόσωπο στα σώματα ασφαλείας. Για να καταλάβει ο αναγνώστης με τι έχουμε να κάνουμε αν κάποιος “φουκαράς” Υπουργός αντίπαλου κόμματος αναλάβει τα ηνία της αστυνομίας θα είναι ανάπηρος! Θα είναι τυπικά αρχηγός σε ένα εχθρικό περιβάλλον.

Ο Επιθεωρητής, γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στον υπόκοσμο της πολιτικής, και δύσκολα κάποιος μπορεί να του βάλει χέρι. Ακόμα, και όταν είχε δηλώσει ψύχραιμα μπροστά στις κάμερες ότι δεν είχε διαβάσει το μνημόνιο κανένας πολιτικός δεν τον ενόχλησε. Κανένας δεν είχε όρεξη να τα βάλει μαζί του. Είναι άνθρωπος των επικίνδυνων αποστολών και ο Παπαδήμος το γνωρίζει αυτό επί εποχής Σημίτη. Είναι άνθρωπος που αγαπά αστυνομικό κράτος και καταστολή. Στην Ελλάδα του ΔΝΤ, αυτό που θα προσπαθήσει να φέρει εις πέρας ο Χρυσοχοϊδής, είναι η σκληρή μοντέρνα καταστολή made in USA. Ο Παπουτσής, ήταν εντελώς άσχετος και άτσαλος για αυτόν τον ρόλο.

Η παρέλαση της 25η Μαρτίου για τον Μιχάλη θα είναι ένα νέο ξεκίνημα…. σε ένα φιλικό περιβάλλον.

Υ.Γ. Επί εποχής Κάλαχαν, δημιουργήθηκαν οι αδίστακτες ομάδες ΔΕΛΤΑ-ΔΙΑΣ και εκσυγχρονίστηκαν τα ΜΑΤ. Απόδειξη το Σύνταγμα,…. Επίσης, δημιουργήθηκε το σώμα των ειδικών φρουρών. Η Αθήνα , γέμισε κάμερες και ο τρομονόμος σε style F.B.I ήταν δική του εφεύρεση. Ας κάνει ο αναγνώστης τον κόπο να θυμηθεί την Αθήνα, που ετοιμαζόταν για τους Ολυμπιακούς αγώνες…. .και τις διάφορες υποκλοπές. Το αστυνομικό κράτος του Χρυσοχοϊδή, πάτησε στους λαθρομετανάστες και στο φάντασμα της τρομοκρατίας…..

ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ….

http://peri-thefutureishere.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου