Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Το σημερινό παγκόσμιο δουλοκτητικό σύστημα με απλά λόγια.


Ο σύγχρονος κόσμος χωρίζετε σε δύο κύριες κάστες: οι ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΔΟΥΛΟΙ (95% του πληθυσμού) και οι σημερινοί δουλοκτήτες (5% του πληθυσμού).  Η σύγχρονη δουλεία πραγματοποιείτε με κεκαλυμμένο και κρυμμένο τρόπο.

Οι δούλοι της ιστορίας εργάζονταν για την τροφή και την διαμονή τους.  Οι «μοντέρνοι» σκλάβοι «κερδίζουν» τόσο όσο χρειάζεται για να πληρώνουν την τροφή και την στέγη τους. Όχι μόνο αυτό, αλλά αυξάνονται και τα χρέη τους…

Όπως και οι δούλοι της αρχαιότητας οι σημερινοί δούλοι δεν διαθέτουν ΔΗΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. Οι σημερινοί δούλοι, όπως και οι δούλοι της αρχαιότητας, δεν μπορούν να αλλάξουν τον τόπο διαμονής τους γιατί ποτέ δεν έχουν λεφτά. Έτσι οι σημερινοί σκλάβοι δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους σκλάβους της ιστορίας. Το σύγχρονο κοινωνικό-πολιτικό σύστημα του πλανήτη είναι ένα εκλεπτυσμένο δουλοκτητικό σύστημα (σε όλες τις χώρες).

Οι σύγχρονοι δούλοι αναγκάζονται να εργαστούν με τις εξής αφανείς μηχανισμούς:

1. Οικονομικός εξαναγκασμός στη μόνιμη εργασία. Ο σύγχρονος σκλάβος αναγκάζετε να εργαστεί ασταμάτητα μέχρι το θάνατο γιατί ο μηνιαίος μισθός του φτάνει μόνο για να πληρώσει την τροφή, την στέγη και τις μετακινήσεις του μόνο για ένα μήνα. Η σύνταξη είναι επίσης μια μεγάλη πλάνη: πάντοτε φτάνει μόνο για τα άκρος απαραίτητα και δεν μένουν ποτέ ελεύθερα λεφτά.

2. Ο δεύτερος μηχανισμός εξαναγκασμού στην εργασία είναι η δημιουργία τεχνητής ζήτησης σε ψευτοχρήσιμα προϊόντα. Επιβάλλονται στους σκλάβους με την χρήση των τηλεοπτικών  μέσων, διαφημίσεων, ταινιών, δημοσιών προβολών κλπ. Ο σημερινός σκλάβος είναι βυθισμένος στη ατελείωτη κούρσα για καινούργια πράγματα.

3.Το χρηματοπιστωτικό σύστημα με τη βοήθεια του οποίου ο σκλάβος όλο και περισσότερα εμπλέκεται στη πιστωτική δουλεία μέσον του «χρεωστικού επιτοκίου». Ο σύγχρονος σκλάβος για την αποπληρωμή του νέου δανείου παίρνει καινούριο δάνειο φτιάχνοντας πυραμίδες χρεών.

4. Ο μύθος περί φόρων. Οι σκλάβοι των σημερινών κρατών πιστεύουν ότι εργάζονται για την Πατρίδα τους. Η αλήθεια είναι ότι πάνω από τις Πατρίδες τους υπάρχει ένα παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα στο οποίο συσσωρεύονται όλα τα πλούτη από την εργασία των σημερινών σκλάβων.

5. Πληθωρισμός. Άνοδος των τιμών ελλείψει των αυξήσεων των μισθών των δούλων εξασφαλίζει την κρυφή ληστεία τους. Έτσι ο σημερινός σκλάβος γίνετε όλο και περισσότερο φρωχότερος.
ΓΕΝ.ΕΛ.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου