Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Η φιλανθρωπιά κάνει κακό


Η ανάπτυξη συναισθημάτων φιλανθρωπίας και βοήθειας είναι κάτι το εξαιρετικά ενδιαφέρον και ουσιαστικό, κάτι το οποίο αν καλλιεργηθεί σωστά θα επιφέρει τα σωστά αποτελέσματα υπό τις κατάλληλες διαδικασίες. Στην πραγματικότητα η φιλανθρωπία είναι ένα εργαλείο. Ένα συναίσθημα το οποίο μπορούμε να αξιοποιήσουμε ως μέσο για να επιτύχουμε έναν στόχο. Για παράδειγμα όποτε ο τάδε ή ο δείνα πολιτικός επιθυμεί να διορθώσει το image του θα σπεύσει να δείξει ελεημοσύνη (επί της ουσίας διαφορετική πράξη από την βοήθεια ενός συνανθρώπου) σε δεκάδες άστεγους, παρουσιάζοντας αυτή του την πράξη ως φιλανθρωπία. Ένα είδος μάρκετινγκ.

Στην Ευρώπη ή μάλλον στον Λευκό κόσμο (και όχι στην Δύση, διότι ‘’Δυτικά’’ είναι και αρκετά ασιατικά κράτη), τα τελευταία 50 έτη έχει καλλιεργηθεί ο ολοκληρωτισμός του αντιρατσισμού, μια μεθοδευμένη κατάσταση δημιουργίας μιας πραγματικότητας η οποία προκαλεί υποσυνείδητα συναισθήματα και σκέψεις ενοχικές στους Λευκούς, τόσο για το παρελθόν τους όσο και για την κοινωνική και οικονομική τους ευημερία, σε σχέση με πληθυσμούς άλλων κρατών, μη Λευκών και μη ανεπτυγμένων. Στις Η.Π.Α για παράδειγμα ακόμα και σήμερα λειτουργεί το σύστημα των θετικών διακρίσεων ενώ στην Ευρώπη και την Ε.Ε ειδικότερα, οι πολίτες διδάσκονται πως οφείλουν να βοηθήσουν τον Τρίτο κόσμο, ακόμα και αν αυτό όχι απλά δεν ωφελεί, μα βλάπτει τα συμφέροντα μας. Ο λεγόμενος Δυτικός κόσμος (μείον ίσως τα Ασιατικά ανεπτυγμένα κράτη) έχει ξεκινήσει εδώ και δεκαετίες μια εκστρατεία ανθρωπιστικής και οικονομικής βοήθειας προς τους κατοίκους της Αφρικής. Τόσο μέσω της ιδιωτικής πρωτοβουλίας όσο και των κρατικών και διακρατικών ενεργειών, έχουμε αποστείλει στην Αφρική 300 δισεκατομμύρια δολάρια σε ανθρωπιστική και οικονομική βοήθεια, από το 1970 και μετά, δίχως να υπολογίζουμε την οικονομική απώλεια για την φροντίδα των Αφρικανών που έρχονται στην Ευρώπη, την πάταξη της λαθρομετανάστευσης κλπ ενώ για το 2012 έχουν ήδη δεσμευθεί 640 εκατ. Ευρώ προς διεθνή βοήθεια εκ των οποίων 228 στην Αφρική!



Σύμφωνα με την Αφρικανή Dambisa Moyo (Νταμίζα Μόγιο μαύρη γεννημένη το 1969 στην Λουσάκα της Ζάμπια, έχει σπουδάσει Μακροοικονομία και Διεθνή Aνάπτυξη, έχοντας DPhil από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, MPA από το Harvard και ΜΒΑ από το American University και Έχει εργαστεί στην Παγκόσμια Τράπεζα και την Goldman Sachs ) η οικονομική βοήθεια της Δύσης προς την Αφρική κατέστρεψε την ανάπτυξη της και επέτρεψε στους αφρικανούς να κάθονται αντί να παράγουν. Πολλοί υπέρμαχοι του οικονομικού φιλελευθερισμού ζητούν να διακοπεί η οικονομική βοήθεια και οι κρατικές επιχορηγήσεις ώστε να ενισχυθεί η ιδιωτική πρωτοβουλία και η ελεύθερη αγορά. Αν και θεωρώ πως δεν θα πετύχει, νομίζω αποτελεί κάτι το οποίο πρέπει να υπερασπιστούμε, δεν μπορεί τα χρήματα μας να καταλήγουν στο πουθενά και η Ευρώπη να έχει οικονομικές δυσκολίες. Αν και η ‘’βοήθεια προς την Αφρική’’ αποτέλεσε είτε εργαλείο ψυχολογικών επιχειρήσεων κατά τον Ψυχρό Πόλεμο, είτε μέσο ενοχοποίησης των Λευκών γενικότερα (βασιζόμενοι στο μύθευμα πως η αποικίες έβλαψαν τους νέγρους), η οικονομική βοήθεια πέρασε στην νοοτροπία των Δυτικών ως υποχρέωση τους προς τους δήθεν αδικημένους αφρικανούς. Αποτέλεσμα αυτού είναι να μην αντιδρά σχεδόν κανένας στο πετσόκομμα των οικονομικών προϋπολογισμών των Δυτικών οι οποίοι κατέληγαν στην Αφρική αφαιρώντας τεράστια οικονομικά ποσά θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν την ευημερία μας . Οι τεράστιες οικονομικές και υλικές ποσότητες που κατέφθαναν στην Αφρική θα έπεφταν είτε στα χέρια διεφθαρμένων και πολέμαρχων ,είτε θα λειτουργούσαν ως ενίσχυση σε πάμφτωχους αφρικανούς αφαιρώντας τους όμως την όρεξη για εργασία και παραγωγή κάτι που συμβαίνει και με την βοήθεια που δέχονται από τις διάφορες Εκκλησίες. Στην Αφρική συμβαίνει ότι και στην Ευρώπη με τους Ρομά.

Την ίδια ώρα παρά τις ασθένειες, τους πολέμους και τις εμφύλιες διαμάχες ο πληθυσμός της Αφρικής ανεβαίνει και από τα 600 εκατ. του 2000 θα αγγίξει τα 3,6 δις το 2100 ( σύμφωνα με το Γαλλικό Ινστιτούτο Δημογραφικών Μελετών). Σήμερα, αντιστοιχούν 7 παιδιά για κάθε μητέρα στην Νιγηρία, 6,4 στη Σομαλία, 6,1 στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό και 5,8 στην Μπουρκίνα Φάσο. Η αύξηση του πληθυσμού θα συνεχιστεί παρά την υψηλή παιδική θνησιμότητα και τη διάδοση του AIDS. Σύμφωνα με τη μελέτη, το 2009 4,9 εκατομμύρια άνθρωποι ηλικίας 15-49 ετών είχαν προσβληθεί από τον ιό HIV στη Νότια Αφρική, δηλαδή το 18% της συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας. Σε ολόκληρη την αφρικανική ήπειρο οι φορείς του AIDS φτάνουν το 3,9% έναντι 0,8% του πληθυσμού σε παγκόσμιο επίπεδο. Και όμως η οικονομική και τεχνολογική ανάπτυξη φαντάζει ουτοπία και η υλική και οικονομική μας βοήθεια πάει στράφι. Τα σενάρια είναι εφιαλτικά για τους Λευκούς, ήδη ένα εξτρεμιστικό κύμα βίας στην Νότια Αφρική έχει στραφεί ενάντια στους Λευκούς κατοίκους της, ενώ τεράστια οικονομικά ποσά και ποσότητες υλικής βοήθειας, καταλήγουν στα χέρια Ισλαμιστών μαύρων, οι οποίοι αποτελούν το νέο target group των φανατικών μουσουλμάνων. Τα κυκλώματα πειρατείας, ναρκωτικών, πορνείας, όπλων και τρομοκρατίας όχι μόνο δυναμώνουν μα αποτελούν και ουσιαστική απειλή τόσο για τα οικονομικά συμφέροντα της Ευρώπης και των Λευκών όσο και για την ίδια μας την ύπαρξη, μιας και η αριθμητική μας σημασία έχει αρχίσει να απειλείται τόσο από το μαύρο baby boom όσο και από τον Ινδικό, Ισλαμιστικό και Κινεζικό υπερπληθυσμό.

Η οικονομική βοήθεια στην Αφρική όχι μόνο δεν βοήθησε και αποτέλεσε οικονομική αιμορραγία για εμάς, ενώ ενίσχυσε την διαφθορά και τα κυκλώματα οικονομικής εκμετάλλευσης. Η υγειονομική κατάσταση στην μαύρη ήπειρο είναι τόσο άθλια που σε συνδυασμό με τον υπερπληθυσμό είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει σε πανδημίες και ασθένειες, οι οποίες θα μπορούσαν δυνητικά να λειτουργήσουν ως αιτία για την επέλαση ορδών προς την Ευρώπη, δίνοντας παράλληλα στο Ισλαμ την Ευκαιρία να απλώσει τα λάβαρα του ακόμα και στο κέντρο της ηπείρου μας.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου