Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Κρατική Προπαγάνδα: Ταινία υπέρ των Μαύρων που πουλάνε πλαστά CD προωθεί η ΝΕΤ!!!

Το ότι τα Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως είναι εβραιοκρατούμενα είναι γνωστό. Η προώθηση των ιδεοληψιών τους γίνεται σε καθημερινή βάση. Πολυπολιτισμός, ανοχή στο διαφορετικό(= οτιδήποτε ενάντια στη φύση), γελοιοποίηση των παραδοσιακών εθνικών αξιών, ανάδειξη των χαμηλότερων ενστίκτων του ανθρώπου είναι ενδεικτικά κάποιοι από τους πυλώνες που κινούνται συστηματικά για την αποχαύνωση του κόσμου.
 
Ένα χαρακτηριστικό δείγμα γραφής είναι το παρακάτω βίντεο όπου στην κρατική τηλεόραση, προωθήθηκε μια ταινία με θέμα τους νιγηριανούς λαθρομετανάστες που πουλάνε πλαστά cd και τον "ρατσισμό" που βιώνουν από τους Έλληνες. Βιασμός της λογικής για όσους ακόμα σε αυτό τον τόπο έχουν.
 
Άντε και με το Όσκαρ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου