Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Τελικά θα γίνει η παρέλαση των Λετονών βετεράνων των SS.

Όπως είναι γνωστό οι λαοί των Βαλτικών χωρών είχαν εναντιωθεί σθεναρά στην επικράτηση του Εβραιοκομουνισμού στις πατρίδες τους. Εξήντα χρόνια μεταπολεμικής κομμουνιστικής σκλαβιάς και πλύσης εγκεφάλου δεν κατάφεραν να πτοήσουν αυτούς τους αγωνιστές οι οποίοι πολέμησαν την παγκόσμια ιουδαιοκρατία.


Η είδηση έχει ως εξής:
Σφοδρές αντιδράσεις στους γνωστούς κύκλους εξουσίας έχει προκαλέσει η απόφαση δικαστηρίου στη Λετονία, μέσω της οποίας εγκρίθηκε η διεξαγωγή παρέλασης βετεράνων οι οποίοι είχαν πολεμήσει στις τάξεις των Waffen SS, εναντίον του στρατού της Σοβιετικής Ένωσης κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στο κέντρο της πρωτεύουσας της Λετονίας, ενώ είχε απαγορευθεί προηγουμένως από την δημαρχία της Ρίγας για λόγους ασφαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου