Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 6ης ΜΑΪΟΥ 2012



H "προκήρυξη εκλογών" έδειξε να λειτουργεί στους πολιτικώς αναξιοπαθούντες ως "πυροβολισμός αφέσεως" για νέους αδιέξοδους "γύρους" στο ταρτάν της δημοκρατικής επαναλαμβανόμενης ανοησίας!

Ως φαίνεται μερικοί, ακόμη να εννοήσουν το "ΟΥΚ ΕΞ ΑΛΛΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΥΡΑΝΝΙΣ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ Ή ΕΚ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" και θα συνεχίσουν να πληρώνουν το τίμημα της ανοησίας τους το οποίο, όμως, οι υπόλοιποι δεν έχουμε καμία διάθεση να υποστούμε.

Oι Έλληνες δε θέλουμε να αναδείξουμε νέους βεζίρηδες στη θέση των ήδη υπαρχόντων αλλά να κρεμάσουμε τους υπάρχοντες με τα άντερα αυτών που τους ανέδειξαν

Αριστοτέλης Ηρακλ. Καλέντζης

ΥΓ: Το μήνυμα αυτό αποτελεί απάντηση («reply» για τους βαρβαρίζοντες) σε σταλέν από εκκολαπτόμενο «βεζίρη» που ζητά τη(ο) ψή(ό)φο μας! Συνεπώς, οι αποδέκτες της απαντήσεώς μας δεν επελέγησαν από εμάς αλλά από τον πρώτο αποστολέα ο οποίος περιέλαβε τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις τους στο αρχικό μήνυμά του. Άρα δεν αποτελεί ευθύνη μας η επιλογή των ηλεκτρονικών διευθύνσεων των αποδεκτών του παρόντος.



Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ", ως αμιγώς πατριωτική Κοινότητα, παραμένει σταθερώς προσηλωμένη στις Αρχές της Πλατωνικής "Πολιτείας" σύμφωνα με την οποία η δημοκρατία αποτελεί την μείζονα πηγή τυραννίας (βιβλ. η'). Τούτο είναι σαφές στο άρθρο 5 του Καταστατικού της το οποίο ευλαβώς γίνεται δεκτό και τηρείται ως βασικός όρος εντάξεως τόσο στην Εταιρεία από τους Εταίρους της, όσο και εισδοχής στην Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" η οποία λειτουργεί στους κόλπους της. Συνεπώς, μετά την σημερινή προκήρυξη εκλογών από το παράνομο και δοτό "καθεστώς", η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" εκθέτει τα ακόλουθα:

1. H "EΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ", ως Οργανισμός αντιτιθέμενος στην κομματική και την όποια διαίρεση των Ελλήνων και πιστή στις Αρχές της Αξιοκρατίας, αντιτίθεται απολύτως στην αναξιοκρατική εκλογική διαδικασία κατά την οποία οι αριθμητικώς υπέρτεροι αδαείς καταργούν την γνώμη των αριθμητικώς υστερούντων επαϊόντων! Συνεπώς, η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" αρνείται την εκλογική παγίδευση, σεβόμενη της Αρχές αξιοκρατικής Πολιτείας!

2. Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" θεωρεί ως παράνομο το δοτό καθεστώς Λουκά Παπαδήμου και όσα κατά την διάρκεια της πεντάμηνης χουντικής εξουσίας του συσσώρευσε κατά της Χώρας, υποδουλώνοντας τον Ελληνικό Λαό σε ξένα κέντρα απεχθούς δανειοδοτικής τοκογλυφίας, παρά την λαϊκή βούληση! Εντός αυτού του πλαισίου καθεστωτικής παρανομίας, η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" λογίζει και την "προκήρυξη εκλογών", ως παράνομη πράξη προερχομένη από "κυβέρνηση" μη προελθούσα, έστω, από λαϊκή εντολή!


3. Αναφορικώς με την "αναγκαιότητα" αναδείξεως αυτοδύναμης κυβερνήσεως η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" θεωρεί ότι κάτι τέτοιο θα πριμοδοτήσει, ελέω μαζοκρατικής πλειοψηφίας,τον ίδιο "μονάρχη" υπό νέο προσωπείο, ο οποίος είναι ο ένοχος του σημερινού καταντήματος της Χώρας και που θα συνεχίσει ακάθεκτος την ολέθρια πορεία προς την εξαθλίωση της Πατρίδος μας και του Ελληνικού Λαού. Συνεπώς, η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" θεωρεί ως απολύτως και a priori εγκληματική πράξη την ανάδειξη αυτοδύναμης κυβερνητικής συμμορίας η οποία, υπό τον μανδύα και την ασυδοσία της "αυτοδυναμίας" θα συνεχίσει να εξαθλιώνει όχι μόνον τους αφελείς που θα την ψηφίσουν αλλά και ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό!

4. Ο εκφοβισμός περί της "χαμένης ψήφου" αποτελεί έναν ακόμη εκβιασμό της δημοκρατίας προκειμένου να διαιωνίσει τη τυραννία της επί των ανοήτων ψηφοφόρων της, επιδιώκουσα, κατά πρώτον, την δια της ψήφου αποδοχή της πριν ο,τιδήποτε άλλο! Έτσι, η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" κωφεύει επιμελώς στην απατηλή εκβιαστική επίκληση της, δήθεν, "χαμένης ψήφου", παραμένουσα μακράν της εκλογικής "φιέστας" η οποία αφορά στους ανοήτους δημοκράτες και στους, εν γένει, θιασώτες της δημοκρατικής τυραννίας. Εάν, παρά την τραγική ηθική και οικονομική κατάσταση της σημερινής Ελλάδος, εξακολουθούν να υπάρχουν πλειοψηφούντες ηλίθιοι οι οποίοι θα ξανα-εκλέξουν εθνοπροδότες-προαγωγούς, υποκύπτοντες σε δημοκρατικούς εκβιασμούς, οι Έλληνες Πατριώτες έχουμε πολλές εναλλακτικές αντιμετωπίσεως της καταστάσεως ' οι υπότροποι ηλίθιοι δεν έχουν! 

5. Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" θεωρεί ως μόνη λύση εξόδου από την ηθική αλλά και οικονομική παρακμή στην οποία έσπρωξαν την Ελλάδα οι μεταπολιτευτικές δημοκρατικές "κυβερνήσεις" και το χουντικό καθεστώς του δοτού Λουκά Παπαδήμου, την εξέγερση εναντίον των εθνοπροδοτών και την παραπομπή τους σε νόμιμη δίκη με κατάληξη στο εκτελεστικό απόσπασμα ώστε, αφ΄ενός, να τιμωρηθούν οι ένοχοι του σημερινού καταντήματος της Χώρας, αφ΄ ετέρου δε, να προπαρασκευασθεί η οδός για την ανάδειξη, με αξιοκρατικές διαδικασίες, εκείνων των Αρίστων περί τα Κοινά των οποίων η αναγκαιότητα, ως εκ των κρισίμων για την ύπαρξη της Ελλάδος στιγμών, κρίνεται εκ των ουκ άνευ!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου