Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

“Ανεκάλυψαν” το μεταναστευτικό πρόβλημα… Συγκλονιστικά τα στοιχεία!

      Από θυμηδία έως οργή και αηδία προκαλεί το τελευταίο κρούσμα απερίγραπτου καιροσκοπισμού από πλευράς του εν Ελλάδι παραπαίοντος φαυλότατου πολιτικού κατεστημένου.
     Σε μια αποθέωση υποκρισίας και κακόγουστου θεατρινισμού, με προφανή σκοπό τον εμπαιγμό των (πάντοτε) ηλιθίων ψηφοφόρων, οργανώθηκε εσχάτως, με περισσές τυμπανοκρουσίες, η περιλάλητη «σκούπα» περισυλλογής λαθρομεταναστών από την χαβούζα του Αθηναϊκού κέντρου.
     Πολιτικάντηδες, κόμματα, μ.μ.ε. κλπ, ανεκάλυψαν αίφνης το «μεταναστευτικό ζήτημα» που, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιογραφικά κλισέ, «δεν πάει άλλο»…
Έτσι, λίγο πριν τις αναμενόμενες εκλογές (όλως «συμπτωματικώς») το πολιτικό κατεστημένο, εμφανώς θορυβημένο από την αναμενόμενη ανάπτυξη ξενοφοβικών τάσεων στο εκλογικό σώμα, απεφάσισε (κατόπιν εορτής) να ασχοληθεί με το μεταναστευτικό ζήτημα.
     Που ήταν όμως τόσα χρόνια όλοι αυτοί οι αναίσχυντοι τσαρλατάνοι, οι αδίστακτοι δολοφόνοι της πατρίδος, και τί έκαναν για να προλάβουν την μαζική εισβολή αφρικανών και ασιατών στην Ελλάδα; Εισβολή που συνεχίζεται με αμείωτη ένταση αφού τα ανατολικά σύνορα, χερσαία και θαλάσσια, παραμένουν διάτρητα και κατ’ ουσίαν αφύλακτα; ΠΟΥ ΗΣΑΝ;;; - Μα, εδώ ήσαν αλλά είχαν άλλες προτεραιότητες, με πρώτη και καλύτερη την «καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας», την «υποδοχή των οικονομικών μεταναστών» και την οικονομική υποστήριξη των απειράριθμων Μ.Κ.Ο. (Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων) που φρόντιζαν για την υποδοχή και υποστήριξη των μεταναστών και την «καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας»…

     Σύμφωνα με στοιχεία που τα ίδια τα μ.μ.ε. του συστήματος μεταδίδουν, κατά το πρώτο δίμηνο του 2012 (Ιανουάριος – Φεβρουάριος) από τα χερσαία ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο διήλθαν 2.960 λαθρομετανάστες, αριθμός αυξημένος κατά 100% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό δίμηνο, οπότε ο αριθμός των λαθρομεταναστών ήταν 1609. Μάλιστα ο αστυνομικός διευθυντής Ορεστιάδος ανέφερε σε δήλωσή του ότι ο μέσος ημερήσιος ρυθμός εισόδου λαθρομεταναστών από την περιοχή του Έβρου ανέρχεται σε 100 άτομα!
Τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά! Πέρσι, το 2011, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία (τα οποία είναι προφανώς υποεκτιμημένα) πέρασαν, μόνο από τον Έβρο, 56.000 λαθρομετανάστες. Αν προστεθεί ο αριθμός των λαθρομεταναστών που πέρασε από όλες τις πύλες εισόδου, το νούμερο υπερβαίνει τις 150.000!!! Σύμφωνα μάλιστα με την FRONTEX η μέση είσοδος λαθρομεταναστών κατά το 2011 ανήλθε στα 400 άτομα / ημέρα!Σκεφτείτε το λίγο. 150.000 σε ένα έτος, ήτοι ο πληθυσμός ενός μεγάλου ελληνικού νομού π.χ. του νομού Έβρου, που σύμφωνα με την απογραφή του 2001 είχε αυτόν τον πληθυσμό.
      Το αστείο είναι ότι πολιτικάντηδες και δημοσιογράφοι επιμένουν ότι ο αριθμός των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα δεν υπερβαίνει τάχα τις 500.000! Αν υποθέσουμε ότι ετησίως διέρχονται τα σύνορα όχι 150.000 αλλά 100.000 και αν δεχτούμε ότι η μαζική εισβολή λαθρομεταναστών ξεκίνησε ήδη από το 1992, ένας απλός υπολογισμός μας οδηγεί σε νούμερο που υπερβαίνει τα 2 εκατομμύρια. Αν υπολογίσουμε (με βάση τα στοιχεία της FRONTEX) ρυθμό εισόδου 400 ατόμων / ημέρα ο αριθμός καθίσταται ανυπολόγιστος! Και πρόκειται για πολύ συντηρητική εκτίμηση η οποία εκτός των άλλων δεν προσμετρά και τα παιδιά των μεταναστών που εν τω μεταξύ γεννιούνται, με δεδομένο μάλιστα τον υψηλότατο δείκτη γεννήσεων που παρατηρείται σ’ αυτούς τους πληθυσμούς.
     Και ερχόμαστε ξανά στο πρόσφατο φιάσκο της επιχειρήσεως «σκούπα» στο κέντρο των Αθηνών. Σύμφωνα με στοιχεία που μετέδωσαν τα μ.μ.ε. του συστήματος, από τις επιχειρήσεις αυτές συνελήφθησαν …1918 άτομα. Συγκλονιστικός αριθμός… Ούτε το 1/1000 του συνόλου των εν Ελλάδι λαθρομεταναστών. Το αστείο είναι ότι από αυτούς τους 1918 μόνο το 1/4 κρατείται (επειδή προέκυψε κάποια εμπλοκή σε εγκληματικές ενέργειες) ενώ οι υπόλοιποι ήδη αφέθησαν ελεύθεροι! Το όλον καραγκιοζιλίκι συνδέεται βεβαίως με την πρόσφατη εξαγγελία περί της ιδρύσεως κέντρων συγκεντρώσεων λαθρομεταναστών ανά την επικράτεια, σε χώρους μη λειτουργούντων πρώην στρατοπέδων. Αφού μετέτρεψαν την Αθήνα σε αφρικανική ζούγκλα, αποφάσισαν να διασπείρουν την ζούγκλα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Εκτός λοιπόν από την αθηναϊκή ανθρωποχαβούζα, ετοιμάζονται πλέον να στήσουν δεκάδες αντίστοιχες ανθρωποχαβούζες σε όλη την Ελλάδα. Θαυμάσια!
     Αφού λοιπόν οι προδότες πολιτικάντηδες επέτρεψαν επί μία ολόκληρη εικοσαετία να κατακλειστεί η ελληνική γη από απειράριθμες ορδές αφροασιατών κανιβάλων και καθώς πλέον το πρόβλημα απέκτησε τέτοιες διαστάσεις που πλέον μοιάζει αδύνατον να επιλυθεί (τουλάχιστον αναίμακτα) παριστάνουν τώρα, όλως υποκριτικώς, τους τάχα «ανησυχούντες» που αναζητούν «λύσεις».
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου