Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Το αντι-γερμανο-ναζιστικό πανηγύρι

         Αναδημοσιεύουμε ,το κάτωθι κείμενο που πρωτοδημοσίευσε ο εκλεκτός συναγωνιστής, από Κύπρο Λουκάς Σταύρου, με το οποίο, κείμενο, όχι μόνο συμφωνούμε αλλά και επαυξάνουμε. Το δήθεν αντιμνημονιακό μπλογκ, το οποίο αποτελείται από ανθρώπους, που επί δεκαετίες υπηρέτησαν το σάπιο μεταπολεμικό και μεταπολιτευτικό κατεστημένο, προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον λαό ,απο την πραγματική φύση των κατακτητών, με ένα τρόπο που καταντά γελοίος . Μιλούν για 4ο Ράϊχ , απεικονίζουν την Μέρκελ και τον Σόϊμπλε(ο οποίος είναι δηλωμένος ομοφυλόφιλος) με στολές των SS και σβάστικες! Ξεχνούν βεβαίως να μας πούν ότι απο το 1945, ο εθνικοσοσιαλισμός είναι εκτός νόμου στην Γερμανία, η οποία ακολουθεί σαν πιστό σκυλάκι τους εβραιοαμερικάνους επικυρίαρχους. Άλλωστε εικάζεται ότι η πρώην(;) κομμουνίστρια Μέρκελ είναι εβραϊκής καταγωγής!
         Οι πραγματικοί όμως κατακτητές δεν είναι ένα ,φανταστικό ,4ο Ράϊχ ,αλλά το παγκόσμιο τοκογλυφικό τραπεζικό σύστημα, που ελέγχεται από τον "περιούσιο" λαό! Βλακεία ή σκοπιμότητα; Μάλλον το δεύτερο, αλλά σε αρκετές των περιπτώσεων (π.χ. "σπίθας") ίσως και τα δύο!

ΛΕΥΚΗ ΦΡΟΥΡΑ




Το αντι-γερμανο-ναζιστικό πανηγύρι

     Σήμερα η Ελλάδα κατασπαράσσεται από τους διεθνείς τοκογλύφους , που δεν θα είχαν καμία πρόσβαση στα έθνη – κράτη της Ευρώπης αν δεν υπήρχε το ντόπιο χρηματοπιστωτικό σύστημα που είναι αλληλένδετο με το διεθνές και εδράζεται στον κομματοκρατικό κοινοβουλευτισμό ο οποίος παρέχει την νομική βάση και το κατάλληλο περιβάλλον φαυλοκρατίας για την απρόσκοπτη δράση της ντόπιας και διεθνούς ολιγαρχίας .
      Με λίγα λόγια το σύστημα οικονομίας , διακυβέρνησης και οργάνωσης του κράτους και της Ε.Ε παρήγαγε την τωρινή κρίση που μαστίζει την Ελλάδα και όχι μόνο.
Το κατεστημένο όμως , με την συνδρομή της αριστερής θολωκουλτούρας με την οποία συναινεί και ένα κομμάτι της ακροδεξιάς , κατόρθωσε να δώσει άλλη ερμηνεία στα πράγματα. Κατόρθωσε να παρερμηνεύσει και να διαστρεβλώσει τη πραγματικότητα και να παρουσιάσει το πρόβλημα ως προσπάθεια της Γερμανίας να κατακτήσει την Ελλάδα και την Ευρώπη αντί να στιγματίσει την προδοτική συνεργασία του πολιτικού κατεστημένου και του κομματοκρατικού κοινοβουλευτικού συστήματος με τους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους.




      Το δεύτερο που πέτυχε , είναι να ταυτίσει την τυραννία του χρηματοπιστωτικού καπιταλισμού με τον “ναζισμό” , δηλαδή με μιαν ιδεολογία κατ' εξοχήν αντικαπιταλιστική και να κατευθύνει την αγανάκτηση του λαού ενάντια σε κάθε εθνικιστική έκφραση που περιγράφει ορθά όσα συμβαίνουν και προτείνει λύσεις που δεν αρέσουν στους αιμοπότες των εθνών μας. Έτσι κυρίαρχο αίτημα των αντιμνημονιακών τέθηκε το κατοχικό δάνειο και οι αποζημιώσεις από τον πόλεμο του 1940 και τη γερμανική κατοχή .( ενώ επί τόσα έτη που κυβερνούσαν τον τόπο και έπαιρναν μίζες από γερμανικές εταιρείες , τηρούσαν σιγή ιχθύος για αυτά τα δύο ζητήματα που χρίζουν βέβαια διεκδίκησης αλλά σε σωστά πλαίσια και όχι σε πλαίσια προπαγανδιστικής πρόταξης )
      Ο λαός σε κατάσταση πλήρους χειραγώγησης , δεν καταλαβαίνει ότι η παρερμηνεία των γεγονότων συμβάλλει στην παράταση και εμβάθυνση της κρίσης.
      Σε όλα αυτά προστίθεται και η σφυρηλάτηση του άξονα Ισραήλ-Κύπρου-Ελλάδος που στην ουσία αποτελεί παράδοση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της ΄χώρας σε εταιρείες των ίδιων των διεθνών τοκογλύφων και αλλάζει ταυτόχρονα τις στρατηγικές της επιλογές.
Μέσα στο συνονθύλευμα του αντιμνημονιακού χώρου τέθηκαν οι κατάλληλοι άνθρωποι στην κατάλληλη στιγμή και εξέτρεψαν την λαϊκή αγανάκτηση σε ένα αντι-γερμανο-ναζιστικό ρεύμα που δεν έχει καμία σχέση με την παρούσα κρίση.


Λουκάς Σταύρου
πρόεδρος Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος – ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου