Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Για μια νέα ποιότητα ζωής

Συγχαίρουμε τον συναγωνιστή μας για το άρθρο. Συμφωνούμε πλήρως.

Κάποια θέματα στο ευρύτερο εθνικιστικό κίνημα δεν έχουν συζητηθεί αρκετά έως καθόλου. Ελπίζουμε κάποιοι να θίξουν και το θέμα της ιδανικότερης διατροφής για τον άνθρωπο, αλλά και του καπνίσματος και του πιοτού. Αυτά αποτελούν για πολλούς λεπτομέρειες. Eμείς θεωρούμε ότι ο πραγματικός εθνικιστής, ως το πιο υγειές, με την φυσική αλλά και την πνευματική σημασία της λέξης, κύτταρο του έθνους και ευρύτερα της φυλής του, δεν μπορεί να είναι σαρκοφάγος ή καπνιστής.

Μια από τις θεμελιώδεις αξίες ενός Eθνικιστή θεωρώ ότι είναι η αγάπη προς την μητέρα φύση και η με κάθε τρόπο προστασία της. Ένας κύριος άξονας πάνω στον οποίο μπορούν να στηθούν ποικίλες εκδηλώσεις και ο οποίος αδίκως επί σειρά ετών είχε χαριστεί στην ψευδοπροοδευτική διεθνιστική αριστερά. Η οικολογία ως αξία και αρχή που διέπει τον τρόπο ζωής του Λευκού ανθρώπου μπορεί να εντοπιστεί από την αρχαιότητα ακόμη, στον πολιτισμό και στις θρησκείες των εθνών. Η αγάπη προς την μάνα - ΓΗ ήταν έκδηλη και σε πολλές περιπτώσεις - όπως στην ελληνική Θεογονία - υπήρχε και Θεοποίηση της. Τούτο συνέβαινε επειδή οι πρόγονοί μας είχαν αντιληφθεί την σημασία του φυσικού περιβάλλοντος του οποίου μέρους είναι και ο άνθρωπος. Με ένα συλλογισμό βέβαια μπορεί κάποιος να φτάσει στο σημείο να ισχυριστεί ότι ως Πατρίδα μπορεί να οριστεί ο φυσικός χώρος μέσα στον οποίο εμφανίστηκε και ζει μια φυλή και ένα έθνος. Άρα το οικοσύστημα ή αλλιώς η φύση. Επομένως ο Εθνικιστής που βάσει ιδεολογίας πολεμά για την διατήρηση της εθνικής και πολιτισμικής του ταυτότητας επιβάλλεται να πολεμά για την διάσωση του περιβάλλοντος χάρη στον οποίο συντηρήθηκε και αναπτύχθηκε η φυλή του, και που αποτελεί πέραν του πνευματικού επιπέδου, την υλική έκφανση των ιδεών του.

Εξαιτίας της σύνδεσης των εθνών με τη φύση και τα ιδιαίτερα τοπικά χαρακτηριστικά της ο διεθνής εβραιοκρατούμενος καπιταλισμός βιάζει και καταστρέφει με ταχείς ρυθμούς καθημερινά τον πλανήτη. Ότι υλικό μπορεί να θυμίζει σε έναν άνθρωπο την καταγωγή του και την ιστορία του καταστρέφεται με την ελπίδα ότι έτσι θα αποκοπεί σταδιακά και από την πνευματική-ψυχική σύνδεση με το παρελθόν. Με την ισοπέδωση της φύσης και με την ομοιογενοποίηση των χωρών σταδιακά θα παρέλθει και η φυλετική μαζοποίηση σε παγκόσμια εργατική τάξη προς το συμφέρον της οικονομικής καπιταλιστικής ολιγαρχίας.

Αλλά και σε προσωπικό επίπεδο άμα καταστραφεί το τοπικό οικοσύστημα, τα βουνά και οι παραλίες της τοπικής κοινωνίας μας και όλες οι ομορφιές τι θα μείνει τότε να μας συνδέει με τον παρόντα χωρόχρονο; Τι θα αγαπάμε τότε και για τι θα πολεμάμε; Με μια ισοπέδωση της φύσης το σύστημα σε δύο γενιές το πολύ θα έχει ξεριζώσει την φυσική αρχικά και ψυχική τελικά σύνδεση με το παρελθόν και την ιστορία μας.

Ας αναλογιστούμε λίγο περαιτέρω και το μέλλον. Σε τι κόσμο και με ποια ποιότητα ζωής θα μεγαλώσουν και θα ζήσουν τα παιδιά μας; Χωρίς καθαρό οξυγόνο, με λιγοστά και μολυσμένα αποθέματα νερού το κλίμα θα χειροτερέψει δραματικά, το προσδόκιμο ζωής θα μειωθεί και οι ασθένειες θα θερίζουν κυριολεκτικά.

Οπότε κλείνοντας, αγωνιζόμενοι για τη διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος, διατηρούμε ζωντανή τη φυσική σύνδεση με το τόπο στον οποίο γεννήθηκε ο πολιτισμός μας, σώζουμε το παρόν και τις δικές μας αναμνήσεις και το κυριότερο απ' όλα εξασφαλίζουμε για την μελλοντική γενιά Ελλήνων, για τα παιδιά ΜΑΣ τη σύνδεση την οποία έχουμε εμείς με την ιστορία δίνοντας τους την ευκαιρία να εμπνευστούν και να αρχίσουν την εκ νέου δημιουργία πολιτισμού και μια άριστης ποιότητας διαβίωση σε ένα υγιές και όμορφο οικοσύστημα.

Δημήτριος Κ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου