Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

'' Vincent RΕYNOUARD: ''Σιχαίνομαι τη Δημοκρατία, να ποια ειν' η θέση μου''

Συνέντευξη του Vincent Reynouard: Ένα χρόνο μετά την αποφυλάκισή του ο Γάλλος εθνικο-σοσιαλιστής και αναθεωρητής αγωνιστής δηλώνει πάντα μάχιμος.


Πριν από ενάμισι χρόνο περίπου είχαμε γράψει σχετικά με την φυλάκιση του Γάλλου συναγωνιστή Vincent Reynouard το καλοκαίρι του 2010, για ''αδικήματα γνώμης'' που είχαν να κάνουν με τον αγώνα του για την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας γύρω από τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο, την βιομηχανία του ''ολοκαυτώματος'' και την ελευθερία της ιστορικής έρευνας. Ένα περίπου χρόνο μετά την αποφυλάκισή του (αποφυλακίστηκε στις 5 Aπριλίου του 2011), ο Γάλλος αγωνιστής δίνει μια άκρως αιχμηρή και εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στην εθνικιστική εφημερίδα ''Rivarol'' (Νο 3043 20/04/2012) δηλώνοντας πάντα μάχιμος και αμετακίνητος!


Rivarol: Μπορείτε να μας πείτε πρισσότερα όσον αφορά τις τωρινές σας δραστηριότητες και τις νομικές διαδικασίες που κινούνται εναντίον σας, ενώ έχετε βγει από την φυλακή εδώ και ένα χρόνο, στις 5 Απριλίου;
 
 
Vincent REYNOUARD: Όλα ξανάρχισαν όπως και πριν. Μαζί με αυτούς που με πλαισιώνουν οργανώνω ομιλίες όπου με καλούν, διευθύνω το περιοδικό μας ''Ανυποχώρητα'' και συμμετέχω στην ανάπτυξη της ιστοσελίδας μας (www.phdnm.org). Επιπλέον γράφω και τις αναμνήσεις μου από τη φυλακή. Από πλευράς ''δικαιοσύνης'', βρίσκομαι πάντα υπό δικαστική επιτήρηση-εδώ και πάνω από έναν χρόνο τώρα-, και προσφάτως, μια νέα μήνυση κατατέθηκε εναντίον μου για ''αμφισβήτηση εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας''. Ποσώς με ενδιαφέρει. Αν επιτύχουν εκ νέου να με φυλακίσουν, θα πάω στη φυλακή, θα ξαναβγώ και θα ξαναρχίσω. Πρέπει να ξέρουν ότι μπορούν να αλυσσοδέσουν ένα σώμα, η αλήθεια όμως, μένει πάντα ελεύθερη.
Διαβάστε την συνέχεια της συνέντευξης εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου