Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Όλο το βιβλίο του Arnold Ehret για το οποίο ο μεγάλος αυτός πρακτικός και θεωρητικός της (όχι ιουδαϊκής) ιατρικής δολοφονήθηκε 2 εβδομάδες μετά την έκδοσή της.

Το βιβλίο αυτό δεν πρέπει απλός να διαβαστεί, αλλά πρέπει να μελετηθεί σαν το πιο σημαντικό βιβλίο για την συνέχιση της ζωής σας, δηλ. την συνέχιση του είδους των γκοήμ.
 
 
RAW-FOOD-BOOK


Διαβάστε το βιβλίο πατώντας εδώ



Η δική μου ιστορία έρευνας και ενασχόλησης με την χορτοφαγική ωμοφαγία είναι η εξής. Μετά από αφόρητους καθημερινούς πόνους στη σπονδυλική στήλη μόνο κατά την διάρκεια της νύχτας, 3-4-ης ώρες πριν τα ξημερώματα, και μετά από πάμπολλες και ανούσιες επισκέψεις σε τσαρλατανικούς ιουδαιοιατρούς διαφόρων «ειδικοτήτων» επί δύο (2) χρόνια «για να μη πατάει ο δίσκος το νεύρο» και μετά από «μην κάνεις βαριές εργασίες», «κράτα το ζεστό και μην κάνεις μασάζ μόνος σου» και «μόνο μια μικρή επέμβαση θα σε σώσει», ένας Ρώσος συναγωνιστής μου συμβούλεψε να κάνω θεραπεία με ολική νηστεία με νερό.


Μόλις την τρίτη μέρα (!) της νηστείας, πρώτη φορά μετά από 2 χρόνια, κοιμήθηκα μέχρι το πρωί. Από τότε, εδώ και 7 χρόνια, ούτε μια φορά δεν έχει πονέσει ο σπόνδυλος μου, παρόλο που εργάζομαι στα πόδια καθημερινά 11 ώρες. Ο λόγος που ο πόνος εμφανιζόταν μόνο την νύχτα είναι γιατί τα υγρά για την φύση των οποίων γράφει ο ¨Αρνολντ Έχρετ στο βιβλίο του, κατά την διάρκεια της ημέρας κυκλοφορούσαν σε όλο το σώμα, κατά την διάρκεια του ύπνου όμως, με την ηρεμία του οργανισμού, συνορεύονταν σε ένα σημείο και το σημείο αυτό στη δική μου περίπτωση ήταν ο σπόνδυλος κάτω από την μέση, και το πίεζαν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου