Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Eλλαδική επικαιρότητα.


Από επικαιρότητα:

17/05/2012. Πρωτόδικα καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 27 ετών για επτά βιασμούς, ενώ ήταν ύποπτος για δεκαπέντε υποθέσεις. Ο λόγος για ένα νεαρό Αλβανό ο οποίος κάθεται και πάλι στο "σκαμνί", αύριο, θυμίζοντας τη αποτρόπαια δράση του στα Χανιά. Ο νεαρός είχε σπείρει τον πανικό με τις βίαιες επιθέσεις σε αρκετές γυναίκες μεταξύ των οποίων και ένα ανήλικο κορίτσι.

19/05/2012. Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή της Παραλίας στην Πάτρα. Ένας Έλληνας ήρθε στα χέρια με αλλοδαπούς για προσωπικούς λόγους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί από μαχαίρι και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με το thebest.gr, η κατάστασή του είναι σοβαρή και το περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής. Έρευνες για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια Πατρών.

     Κάθε μέρα διαβάζουμε από την ελλαδική επικαιρότητα για την όλο και αυξανόμενη εγκληματικότητα. Οι λαθρομετανάστες από την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική, οι οποίοι εποικίζουν «ειρηνικά» την Πατρίδα μας με την παρότρυνση του ελλαδικού κρατικού μορφώματος, σκοτώνουν,  ληστεύουν και βιάζουν τους νεοέλληνες ακόμα και στο ίδιο τους το σπίτι.
     Οι νεοέλληνες από την μεριά τους, σαν καλοί χριστιανοί που είναι, κρίνοντας από την μηδενική αντίδρασή τους στις καθημερινές σφαγές  έχουν αποδεχθεί την μύρα τους.Πρέπει να μάθουν όμως ότι οι δυνάμεις της φύσης, σε αντίθεση με αυτά που τους έμαθε η Γιαχβεγονία, υποθάλπουν τους γενναίους και απορρίπτουν τους αδύναμους.
     Δείτε παρακάτω πως πρέπει να αντιδράσει μια υγιείς και ακμάζουσα κοινωνία σε παρόμοιες περιπτώσεις. Το βίντεο είναι από την αντίδραση των ρώσων μετά από την δολοφονία από τους ασιάτες ενός νεαρού …




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου