Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Όπλα,λεφτά και δόξα


Ο Ελλαδικός κρατικός μηχανισμός έχει διάφορες ιδιαιτερότητες οι οποίες ενισχύουν την μοναδικότητα του. Η πλέον αγαπημένη είναι η προεκλογική του λειτουργία, μιας και όποτε πλησιάζουν εκλογές ως εκ θαύματος οι μηχανισμοί λειτουργούν αποτελεσματικά.
Σε αυτό το πλαίσιο και πριν τις τελευταίες εκλογές, προσήχθη από τις αρχές, ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος.
 
Ο κατά την λαϊκή έκφραση ‘’άκης’’ αποτελεί μια εμβληματική μορφή του μεταπολιτευτικού καθεστώτος και ενδεικτικό πολιτικό υποκείμενο της σοσιαλιστικής νομενκλατούρας της εγχώριας αριστεράς. Ξεκίνησε από το αντι-χουντικό ΠΑΚ και έφθασε να διοικεί διάφορα Υπουργεία, έχοντας εργαστεί και ως πολιτικός μηχανικός σε πολυεθνικές εταιρίες, διατυμπάνισε την αναγκαιότητα για ταξικό αγώνα, για αντι-ιμπεριαλιστική πολιτική, για σοσιαλιστική, δημοκρατική και αντι-εθνικιστική Ελλάδα και για την αναγκαιότητα να υπερασπίσει το κράτος τα εργατικά δικαιώματα. Μα πώς να ξεχάσουμε άραγε τις εκπληκτικές εικόνες του ‘’Άκη’’ με την υψωμένη γροθιά να προκαλεί του σοσιαλοδημοκράτες συντρόφους του σε κοινό αγώνα; Πώς να ξεχάσουμε τις δηλώσεις για ταξική πάλη και για ενωμένη αριστερά; Υπάρχει και το διαολεμένο youtube και μας τα θυμίζει.
 
‘’Ο Κύριος Τσοχατζόπουλος Στις 13 Ιανουαρίου 2012 εκλήθη στον εισαγγελέα ως ύποπτος για ανειλικρινή φορολογική δήλωση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η κλήση του αφορούσε τη φορολογική δήλωση του για το έτος 2009. Στις 11 Απριλίου 2012 μετά από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του από τον ειδικό ανακριτή Πρωτοδικών και την εισαγγελέα συνελήφθη με την κατηγορία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ. Στο εισαγγελικό πόρισμα που δημοσιεύτηκε μετά τη σύλληψή του,αναφέρεται χαρακτηριστικά: «ο Άκης Τσοχατζόπουλος και οι συνεργάτες του συνέστησαν εγκληματική οργάνωση και για την πραγμάτωση του σκοπού τους ίδρυσαν τρεις Off shore εταιρείες, τις BLUBELL, ΝΟΒΙLIS και TORCASO, μέσω των οποίων προέβησαν σε σειρά παράνομων πράξεων, μεταξύ άλλων και νομιμοποίηση παράνομων αμοιβών μέσω του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Σε αυτές τις εταιρίες ιδιοκτήτης φαινόταν να είναι ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Το πόρισμα των δύο Εισαγγελέων ανέφερε επίσης: "Το χρονικό διάστημα από τον Μάιο 1998 έως τις 7/6/2001 να απέκρυψε περιουσία συνολικού ύψους 16.202.000 ελβετικών φράγκων και 1.748.000δολαρίων ΗΠΑ, χρήματα τα οποία αποτελούν προϊόν παθητικής δωροδοκίας του ίδιου σχετικά με τις συμβάσεις προμήθειας των οπλικών συστημάτων TOR M1. Την2/12/2002 απέκρυψε περιουσία συνολικού ύψους 2.960.225 ελβετικών φράγκων σχετικά με τις συμβάσεις ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ και ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2 (υποβρύχια) τα οποία αποτελούν παράνομη αμοιβή που κατέβαλε μέσω άλλης εταιρίας η γερμανική εταιρίαFERROSTAAL." Ο Άκης Τσοχατζόπουλος αρνήθηκε τις κατηγορίες. Στις 16 Απριλίου 2012, μετά από πολύωρη απολογία, ο Άκης Τσοχατζόπουλος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα,κρίθηκε προφυλακιστέος. Ανάλογες ήταν η αποφάσεις του δικαστηρίου και για την σύζυγο του, Βίκη Σταμάτη, αλλά και για πολλά ακόμη μέλη της οικογένειας Τσοχατζόπουλου καθώς και συνεργάτες.’’ Τα παραπάνω μας τα αναφέρει το Wikipedia, ωστόσο δεκάδες ειδησεογραφικά blogκαι ιστοσελίδες μας μεταφέρουν τις ενδιαφέρουσες ειδήσεις σχετικά με τον σοσιαλιστή Άκη Τσοχατζόπουλο.
 
Στην κατοχή του εμβληματικού Άκη, βρέθηκαν ακόμα και ράβδοι χρυσού, όπλα, σφαίρες, μαχαίρια και λίστες με ονόματα ατόμων που δωροδοκούσε ή τον δωροδοκούσαν. Όλα αυτά στο όνομα του Ελληνικού λαού και της σοσιαλιστικής δημοκρατίας. Όπλα, λεφτά και δόξα αντικατέστησαν το ψευδεπίγραφο αριστερό σύνθημα ‘’ψωμί παιδεία ελευθερία’’ και η συμπεριφορά του ‘’πολύ’’ Άκη, τον οποίο ''έδωσαν'' οι ομοϊδεάτες του ώστε να σωθούν πολιτικά, μας δείχνει την ποιότητα όσων εξέφρασαν το σοσιαλιστικό κίνημα της Ελλάδος. Το βασικό ερώτημα όμως είναι πόσους ακόμα Τσοχατζόπουλους γέννησε το μεταπολιτευτικό σύστημα.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου