Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΟΛΟΙ ΚΛΑΡΙΝΟ. ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΙΚΟΙ "ΑΞΙΟΜΑΤΙΚΟΙ".

      Με ποια ιδιότητα υποδέχθηκαν οι «αξιωματικοί» του ελλαδιστανικού κράτος των Τσίπρα; Ξεφτύλες….
      Δεν υπάρχει ούτε ένας πραγματικός Αξιοματικός ανάμεσά τους. Δείτε πως χαιρετίζουν έναν «κομματικό αρχηγό» σαν να είναι ανώτερος τους. Δείτε πως χαριεντίζονται μαζί με τον εκπρόσωπο ενός αντεθνικού και (ανοικτά) προδοτικού κόμματος.
      Δείτε και τον καλοταϊσμένο γουρουνόμορφο πρώην «αρχηγός ΓΕΣ» και τώρα «υπουργό άμυνας» ο οποίος έχει πετάξει την στολή και φοράει πλέον πολιτικά. Του προτείνουμε να «βάλει υποψηφιότητα» στις ερχόμενες «εθνικές εκλογές» για να μπορεί να φάει ακόμα περισσότερα και επιτέλους να ενταχτεί στην πολιτική ελίτ.
      Φυσικά δεν θα έλειπαν από μια παρόμοια περίσταση και οι ιστορίες του πορνόγερου της Ελλαδιστανικής Δημοκρατίας και των «καλών».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου