Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Αφιερωμένο στις σκλάβες αδερφές μας : Το δάκρυ σας τρέφει το μίσος μας ...


Ελληνίδες και Έλληνες συναγωνιστές και συναγωνίστριες αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο στο βιασμό με αστικό μανδύα που λέγεται πορνεία. Οι θύτες γνωστοί : το αστικό κράτος, οι καπιταλιστές, οι προαγωγοί αλλά και εξίσου υπεύθυνοι οι πελάτες δηλαδή ο υπάνθρωπος της διπλανής πόρτας (οι ανήλικοι συγχωρούνται λόγω ανωριμότητας). Τα θύματα επίσης γνωστά : οι εν δυνάμει Ελληνίδες μητέρες !
 
Άλλο ένα εθνικό πρόβλημα κρυμμένο κάτω από το βρώμικο χαλί της σύγχρονης καπιταλιστικής κοινωνίας όπως ήταν κρυμμένο και στα κομμουνιστικά κράτη.
 
Το αρχαιότερο επάγγελμα θα πουν κάποιοι …….. ακριβώς όπως και η σύφιλη ήταν ένα από τα αρχαιότερα μικρόβια που η ανθρώπινη επιστημονική και τεχνολογική πρόοδος θα είχε εξαλείψει οριστικά αν δεν αποβιβάζονταν καραβιές από εισβολείς στην Ευρωπαϊκή πατρίδα από εξαθλιωμένες χώρες καταπιεσμένων και υπανάπτυκτων αφροασιατών όπου τους περιμένουν τα ντόπια βιολογικά απόβλητα (‘εργοδότες’ που απασχολούν ξένους τους λένε) να τους εξευτελίσουν. Η σύγχρονη κοινωνικό-οικονομική πρόοδος θα είχε περιορίσει στο ελάχιστο αν όχι εξαλείψει τον αστικό βιασμό αν δεν θέριευε πάλι το κτήνος του καπιταλισμού στην Ευρώπη ! (μιας και τα κομμουνιστικά κράτη κατέρρευσαν). Το παραμύθι γνωστό : ήταν επιλογή τους ….. την απάντηση την έδωσε ρητά πολλά χρόνια πριν ο José Antonio Primo de Rivera : οι καπιταλιστές σας λένε είστε ελεύθεροι να δουλέψετε με τους δικούς μας όρους ή να μη δουλέψετε και να πεθάνετε της πείνας ! Καμιά κοπέλα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων δεν επέλεξε τη πορνεία αντιθέτως είναι θύμα κοινωνικού πολέμου που διεξάγει ο εθνοκτόνος καπιταλισμός. Οι περισσότερες έχουν υποστεί ενδοοικογενειακή βία, βιασμούς και ξυλοδαρμούς εντός οικογένειας από τη παιδική τους ηλικία φτώχεια και καταπίεση. Το ανύπαρκτο κοινωνικό κράτος της αστικής ‘δημοκρατίας’ με τα ορφανοτροφεία – κολαστήρια ανηλίκων στη πλειοψηφία τους, αφήνει το Ελληνικό αίμα να χάνεται αβοήθητο από αδιαφορία αλλά και μίσος απέναντι στον Έλληνα ! Αλλιώς θα είχαν θανατωθεί οι βιαστές ανηλίκων στα άθλια κρατικά ορφανοτροφεία και αυτά θα λειτουργούσαν ως ένα φιλόξενο σπίτι για κάθε κακοποιημένη Ελληνίδα αδερφή μας με προσωπικό που θα θεωρούσε τον εαυτό του στρατιώτη στην υπηρεσία των Ελληνόπουλων.
 
Βέβαια ‘χάρη’ στο ΔΝΤ υπάρχει και μια νέα κατηγορία γυναικών που εξωθούνται στη πορνεία. Είναι κοπέλες μορφωμένες από υγιείς οικογένειες (αν και πάντα υπάρχει μια καταπίεση στην οικογένεια όταν είσαι πχ 25 και αναγκάζεσαι να μένεις με τους γονείς σου) που επειδή δεν αντέχουν πλέον την επιβαλλόμενη φτώχεια, την ανεργία ή επειδή έχουν ένα άνεργο σύζυγο και ένα δύο μωράκια να θρέψουν καταφεύγουν στη πορνεία. Για να μη μιλήσουμε για τις αμέτρητες σεξουαλικές κακοποιήσεις από τα αφεντικά στους χώρους εργασίας. Αφεντικά που να περιμένουν την ‘επίσκεψή’ μας όταν έρθει η ώρα τους το υπόσχομαι !
 
Είναι εύκολο να το προσπερνάς αυτό και να λες ‘υπερβολές’ αν δεν έχεις ζήσει πως είναι να μην σου φτάνουν τα λεφτά για το νοίκι και να ‘βασανίζει’ το μυαλό σου ο πρόχειρος εξευτελισμός μπροστά στην επιβίωση όχι τόσο τη δική σου αλλά του παιδιού σου. Είναι ένας δρόμος που δύσκολα τερματίζει αν τον ξεκινήσεις.
 
Εμείς από ετούτο εδώ το βήμα δε θα κατηγορήσουμε την Ελληνίδα που είναι μπλεγμένη στα δίχτυα της πορνείας όπως οι φαρισαίοι αστοί που βρίζουν τις πόρνες ενώ αυνανίζονται μαζί τους στα διάφορα ‘μαγαζιά’ ή στην οθόνη του pc τους και θεωρούν επιτυχία το γάμο με ένα πλούσιο ή μια πλούσια δηλαδή την εκπόρνευση με κρατική και εκκλησιαστική σφραγίδα !
 
Αγωνιζόμαστε για να τις απελευθερώσουμε από τους δυνάστες τους, γνωρίζοντας οτι δεν έχουμε καμιά ‘εθνική’ ενότητα με τα αφεντικά και καμιά ‘ταξική’ ενότητα με τους αφροασιάτες μετανάστες ! Προτρέπουμε τις ιερόδουλες αδερφές μας να κάνουν ότι μπορούν για να ξεφύγουν από τη θυματοποίηση που τους έχει επιβάλει η καπιταλιστική κοινωνία και να αγωνιστούν για την αξιοπρέπεια τους , για τη τιμή της Ελληνίδας για να ανοίξουν τα μάτια των παιδιών τους κάτω από ένα νέο όμορφο ήλιο όπου η μιζέρια και η καταπίεσή τους θα είναι παρελθόν, ένα παρελθόν ξεχασμένο μαζί με τα ονόματα των αναρίθμητων βιαστών τους που θα εξαλειφθούν κατά την επανάσταση σε μια διαδικασία φυλετικής κάθαρσης ! Αν θέλουν να αγωνιστούν ακόμα και μέσα από τις τάξεις του ριζοσπαστικού εθνικισμού αλλάζοντας στάση ζωής είναι καλοδεχούμενες ! Για εμάς τα 46 άρια χρωμοσώματα μιας Ελληνίδας πόρνης είναι σαφώς ανώτερα από αυτά ενός εβραιομπάσταρδου σιωνιστή καθηγητή πανεπιστημίου !
 
Επίσης διαχωρίζουμε τη θέση μας από κάθε υπάνθρωπο ψευδό-εθνικιστή που εμπλέκεται καθοιονδήποτε τρόπο σε κύκλωμα πορνείας ακόμα και ως πελάτης είτε αυτό αφορά Ελληνίδες είτε αλλοδαπές. Το σεξ δεν είναι ‘δικαίωμα’ όπως υποστηρίζουν δεξιοί και αριστεροί αλλά διαδικασία αναπαραγωγής και φυσικής επιλογής κατά την οποία κάποιοι πρέπει να μείνουν απ’ έξω εφόσον δεν πληρούν τα απαραίτητα βιολογικά κριτήρια. Βέβαια σε μια διαφθαρμένη αστική κοινωνία άντρες με εξαιρετικά φυσικά και ψυχικά προσόντα μπορεί να δυσκολεύονται να κάνουν μια ολοκληρωμένη σχέση ή τέλος πάντων ερωτικές σχέσεις με το άλλο φύλο διότι συχνά οι γυναίκες επιλέγουν με οικονομικά κριτήρια και όχι βιολογικά ως οφείλουν ως μέλλουσες μητέρες. Αυτό δεν είναι λόγος να κανιβαλιζόμαστε μεταξύ μας ………. φασίστες προλετάριοι ξεσηκωθείτε όπως έλεγε και ο Μουσολίνι και σπάστε τα δεσμά της καταπίεσης …… αγωνιστείτε άνδρες και γυναίκες μέσα από δομές φυλετικής αλληλεγγύης να συνάψετε υγιείς σχέσεις που σπάνε τις ταξικές αλυσίδες και αυτές είναι πρώτα στο μυαλό μας και μετά στη τσέπη μας!
 
Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε η γροθιά των Ελλήνων που δεν έχουν γροθιά, ορκισμένοι ακόλουθοι του Σπάρτακου στη καπιταλιστική αρένα μέχρι τη σταύρωση, πρωτοπαλίκαρα του Παπαφλέσσα ταμπουρωμένοι στο Μανιάκι , τελευταίοι συναγωνιστές του Ίτσιου στη μάχη των οχυρών απαντώντας με 38.000 ΟΧΙ στους εισβολείς. Απλώνουμε το χέρι στοργικά στις χαμένες αδερφές μας που ψάχνουν το δρόμο τους στα δύσοσμα μονοπάτια της πορνείας και τις διαβεβαιώνουμε οτι δε θα σταματήσουμε μέχρι κάθε τους δάκρυ, κάθε τους αναφιλητό να γίνει μια σφαίρα στο κεφάλι των βιαστών τους, των φυσικών και ηθικών αυτουργών του εξανδραποδισμού τους.
 
Το δάκρυ σας θρέφει το μίσος μας ……….
 

3 σχόλια:

  1. Γιά τούς λόγους αυτούς,440.000 εξοργισμένοι
    Ελληνες στείλαμε στή Βουλή τή Χρυσή Αυγή,μέ
    αντικειμενικό σκοπό νά τιμωρήσει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Αν θέλουν να αγωνιστούν ακόμα και μέσα από τις τάξεις του ριζοσπαστικού εθνικισμού αλλάζοντας στάση ζωής είναι καλοδεχούμενες"

    Ω καλά, πάει ο εθνικιστικός χώρος... για τα καλά όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή