Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Πάτρα: η αυτοοργάνωση των πολιτών θα νικήσει


Όταν το κράτος δε στέκεται ικανό να προστατέψει τον πολίτη, τότε μια εύλογη και δικαιολογημένη διέξοδος αναζητείται στην αυτοοργάνωση και την αυτοπροστασία. Το είδαμε και συνεχίζουμε να το βιώνουμε στις πολύπαθες γειτονιές του κέντρου των Αθηνών, όπου συνοικίες ολόκληρες επιστρατεύονται πλέον έμπρακτα μπροστά στην υποβάθμιση της ποιότητας ζωής τους, με αποκορύφωμα την τραγική δολοφονία του Μανώλη Καντάρη, για μια ... κάμερα.
 
Χτες, στην Πάτρα, σε άλλη μια πόλη που υποφέρει από την ανεξέλεγκτη παρουσία και δράση των μεταναστών, ένας ακόμα θάνατος με τον ίδιο τρόπο έμελλε να είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
 
Ο Αθανάσιος Λαζανάς υπήρξε ακόμα ένας Έλληνας δολοφονημένος από αλλοδαπούς (μάλιστα μεταξύ αυτών και ενός 17χρονου), μετά από έναν απλό καυγά έξω από το σπίτι του. Φυσικό κι επόμενο η οργή του κόσμου να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, με αποτέλεσμα να πολιορκηθεί η Πειραϊκή Πατραϊκή για να εισβάλλουν οι διαμαρτυρόμενοι μέσα.
 
Το κράτος και η πολιτεία συνεχίζουν να κωφεύουν μπροστά σε ένα τεράστιο κοινωνικό ζήτημα που δημιούργησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, με την απόλυτη στήριξη της Αριστεράς. Σήμερα, δεν ψάχνουν να βρουν την αιτία, αλλά να καταδικάσουν για ακόμα μια φορά τα έκτροπα, αποδεικνύοντας το ότι δε δέχονται έναν θεμελιώδη νόμο της Φυσικής: η δράση φέρνει αντίδραση, και όσο πιο βίαιη και άδικη είναι η πρώτη, τόσο πιο ανεξέλεγκτη γίνεται και η δεύτερη.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου